Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καλλιθέα νεκρή: Κατέληξε η 90χρονη που μαχαιρώθηκε από τον εγγονό της
ΕΛΛΑΔΑ

Καλλιθέα νεκρή: Κατέληξε η 90χρονη που μαχαιρώθηκε από τον εγγονό της

Καλλιθέα νεκρή: Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη χθες το πρωί στην Καλλιθέα.

Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη χθες το πρωί στην Καλλιθέα, όταν ένας 48χρονος μαχαίρωσε την γιαγιά του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 48χρονος καβγάδισε με την ηλικιωμένη και την μαχαίρωσε στην κοιλιά και στο χέρι. Από τις φωνές της ηλικιωμένης κινητοποιήθηκαν οι γείτονες, που κάλεσαν την Αστυνομία. Στην οδό Ακροπόλεως έσπευσαν δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι εντόπισαν τον εγγονό, ενώ προσπαθούσε να διαφύγει. Μόλις τους αντιλήφθηκε, ο άνδρας άρχισε να τρέχει για να ξεφύγει, όμως οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Τελικά η 90χρονη ηλικιωμένη υπέκυψε χθες στο βράδυ στα τραύματά της. Ο δράστης συνελήφθη και κρατείται. Την ίδια ώρα σοκαρισμένοι είναι οι ένοικοι της πολυκατοικίας από το αιματηρό σκηνικό που σημειώθηκε.

Όπως αναφέρει ένοικος της πολυκατοικίας όλα συνέβησαν ξαφνικά. «Άκουσα φωνές και κατέβηκα τα σκαλιά. Μου χτύπησε και η αστυνομία το κουδούνι δεν το πίστευα αυτό που συνέβη. Η γιαγιά ζούσε αρκετά χρόνια στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας με μια ακόμη γυναίκα πρέπει να ήταν η κόρης της. Ο εγγονός δεν ζούσε μαζί τους. Έμαθα πως μπήκε μέσα και την μαχαίρωσε. Φεύγοντας τον συνέλαβαν κιόλας γιατί οι γείτονες από τις φωνές είχαν προλάβει να ειδοποιήσουν την αστυνομία. Η οικογένεια πρέπει να είναι ελληνικής καταγωγής ωστόσο η μητρική τους γλώσσα είναι τα Ρώσικα. Πρέπει να είχαν έρθει από το Ουζμπεκιστάν. Ήταν μια ήσυχη γυναίκα αν και κατά καιρούς γίνονταν κάποιες μικρό φασαρίες που σε καμία περίπτωση δεν περίμενα πως θα εξελίσσονταν κάπως έτσι τα πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις