Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αυτιάς – γιατροί: Τι είπε ο δημοσιογράφος για την “επίμαχη” δήλωση
ΕΛΛΑΔΑ

Αυτιάς – γιατροί: Τι είπε ο δημοσιογράφος για την “επίμαχη” δήλωση

Αυτιάς - γιατροί: Τι είπε ο παρουσιαστής Γιώργος Αυτιάς για την επίμαχη δήλωση

Ο Γιώργος Αυτιάς έδωσε σήμερα την απάντησή του για την ατάκα περί “αραχτών γιατρών”, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις, χωρίς όμως… κανένα λόγο! Άλλωστε ο δημοσιογράφος, που βρίσκεται μόνιμα στην κορυφή της τηλεθέασης, όχι μόνο εκφράζεται με απόλυτο σεβασμό και συγκίνηση για το υγειονομικό προσωπικό της χώρας, αλλά έχει πιέσει (κι ενίοτε τα… “χώνει”) για να ικανοποιηθούν πολλά αιτήματά τους. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του το Σάββατο, ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται για δήλωσή του, τονίζοντας ότι διάβασε μήνυμα τηλεθεατή. “Εδώ μου έρχονται μηνύματα, πάρα πολλά. Μετέφερα ένα μήνυμα κάποιων τηλεθεατών, μου είπαν πιεστικά να το αναφέρω. Χωρίς να εφάπτεται των δικών μου πιστεύω για τους γιατρούς. Οι θέσεις οι δικές μου είναι πάγιες κ. Καπραβελό. Σταθερές και αμετακίνητες εδώ και χρόνια. Στήριξη στον γιατρό, στήριξη στον υγειονομικό, στήριξη στον νοσηλευτή.

Και επίσης με τρεις υπουργούς πήγα να κόψω την καλημέρα επειδή δεν πήρατε το επίδομα. Και παράλληλα από την πρώτη στιγμή, το ξέρει και η κυρία Παγώνη, το βαρύ και ανθυγιεινό για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές. Γιατί είναι άδικο κάτι που δεν αφορούσε εμένα, είναι σαν μου λέτε ξαφνικά να αλλάξω πίστη, πάνω μου να μεταφέρονται πράγματα που δεν πίστεψα ποτέ”, ανέφερε ο Γιώργος Αυτιάς, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του διευθυντή της ΜΕΘ στο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, Νίκου Καπραβέλου, ο οποίος ήταν καλεσμένος και στην εκπομπή που ειπώθηκε η επίμαχη ατάκα, αλλά και της Ματίνας Παγώνη.

Από την πλευρά του, ο κ. Καπραβέλος είπε: “Σας ακούμε με προσοχή, σεβασμό και αγάπη. Το θέμα μου είναι οτι κάποιες απόψεις, έμειναν ασχολίαστες. Αυτό που άφησε πικρία είναι οτι ζήτησα να μιλήσω, ξέροντας τις απόψεις σας, αλλά λόγω του άγχους της άποψής της δεν μου δώσατε τον λόγο να απαντήσω σε μία άποψη συκοφαντική και είναι ανήθικη”.

Τι ειπώθηκε

“Είπε όμως, ένα λεπτό για να μην χάσουμε την μπάλα, αν δω συνωστισμό κλείνω τα μαγαζιά και δεν περιμένω, ούτε από τον Καπραβέλο, ούτε από τον Σύψα, ούτε από κανέναν. Το είπε… Για να μην πάει όλη η αγορά στην εντατική σε λίγο, επειδή εσείς θέλετε να είστε αραχτοί και ωραίοι», είπε αρχικά, ενώ προφανώς μόλις κατάλαβε τι είπε, επιχείρησε να το μαζέψει λέγοντας: «Αραχτοί εννοώ να μην έχετε αυτή την αγωνία».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις