«Ζητάει 2,5 εκατ. ευρώ από τον Ολυμπιακό για τον Ριστόβσκι η Σπόρτινγκ»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ζητάει 2,5 εκατ. ευρώ από τον Ολυμπιακό για τον Ριστόβσκι η Σπόρτινγκ»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Ολυμπιακός: Τα μεταγραφικά σενάρια στον Ολυμπιακό δίνουν και παίρνουν.

23.01.2021 | 15:46

Τα μεταγραφικά σενάρια στον Ολυμπιακό δίνουν και παίρνουν. Η ενίσχυση της ομάδας θεωρείται δεδομένη τόσο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος όσο για την Ευρώπη. Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα ο Στέφαν Ριστόβσκι της Σπόρτινγκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να αποκτήσουν τον παίκτη με την μορφή δανεισμού από τα «λιοντάρια», με οψιόν αγοράς. Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της πορτογαλικής εφημερίδας Record, η Σπόρτινγκ από την πλευρά της, δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του 28χρονου δεξιού αμυντικού αρκεί οι Πειραιώτες να καταθέσουν το ποσό των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, που απαιτείται για να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή στο τέλος της φετινής σεζόν.

Ο Ριστόβσκι μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο δεξί, όσο και στο αριστερό άκρο της άμυνας. Με την Ριέκα είχε απολογισμό 86 ματς, 2 γκολ και 16 ασίστ, με την Σπόρτινγκ 82 ματς και 19 ασίστ, ενώ μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί ακόμα σε Μπάρι (21 αγώνες), Φροζινόνε (12 αγώνες) και Πάρμα (6 ματς). Παράλληλα στην καριέρα του έχει παίξει ακόμα και ως στόπερ, χαφ και δεξιά και αριστέρα στο κέντρο.

Exit mobile version