Επιστροφή έκπληξη στον ΠΑΟΚ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιστροφή έκπληξη στον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

ΠΑΟΚ: Τα μεταγραφικά σενάρια στον ΠΑΟΚ συνεχίζουν.

23.01.2021 | 09:22

Τα μεταγραφικά σενάρια στον ΠΑΟΚ συνεχίζουν καθώς η ομάδα αναζητά παίκτες που θα την ενισχύσουν τόσο μεσοεπιθετικά όσο και αμυντικά. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει βρει τις τελευταίες αγωνιστικές τα πατήματά της. Μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το οποίο έληξε ισόπαλο 1-1, ματς που θα μπορούσε να πάρει ο ΠΑΟΚ, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία έχει δείξει ένα βελτιωμένο πρόσωπο και μετρά 2/2 νίκες. Τη νίκη με 0-3 κόντρα στον ΟΦΗ και την εύκολη νίκη στο Κύπελλο με την Λάρισα με 5-0 με σόου του Χρήστου Τζόλη. Μετά και την φυγή του Γιαννούλη στον ΠΑΟΚ σηκώνουν μανίκια για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας καθώς το υπόλοιπο του πρωταθλήματος αναμένεται δύσκολο και ο ”δικέφαλος” θέλει να κυνηγήσει το πρωτάθλημα.

Ένα μέρος που πονάει ο ΠΑΟΚ είναι η άμυνά του έχοντας δεχτεί 13 γκολ μέχρι στιγμής. Το κρίσιμο όμως είναι ότι ο ”δικέφαλος” δεν παίρνει βοήθειες από τα δύο ακραία του μπακ. Ούτε ο Βιεϊρίνια όυτε ο Γιαννούλης τόσο καιρό βοηθούσαν τον ΠΑΟΚ στο επιθετικό κομμάτι. Αφετέρου ο πρώτος λόγω ηλικίας δεν έχει τα ανεβάσματα που θέλει η ομάδα, αφετέρου ο δεύτερος μετά τον τραυματισμό του και τον κορονοϊό δεν κατάφερε να επιστρέψει ποτέ στα στάνταρ του και τελικώς αποχώρησε για την Νόριτς.

Το όνομα που ακούγεται τον τελευταίο καιρό για το δεξί άκρο της άμυνας είναι αυτό του Λέο Μάτος, ο οποίος είχε αγωνιστεί με την φανέλα του ΠΑΟΚ κατά το παρελθόν. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα της Θεσσαλονίκης ετοιμάζει το μεγάλο μπαμ με την επιστροφή του παίκτη, ο οποίος αγωνίζεται για λογαριασμό της Βάσκο Ντα Γκάμα. Ο Λέο Μάτος κατά την περίοδο που ήταν στον ΠΑΟΚ βοηθούσε τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, έβρισκε δίχτυα και ήταν μια αξιόπιστη λύση. Μένει να δούμε αν τελικά επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Exit mobile version