Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ 2 – 3η αγωνιστική: Στη Λάρισα η αυλαία
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ 2 – 3η αγωνιστική: Στη Λάρισα η αυλαία

Σούπερ Λιγκ 2 - 3η αγωνιστική: Ο τοπικός Απόλλων υποδέχεται το Διαγόρα και αμφότερες οι ομάδες κυνηγούν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα

Σούπερ Λιγκ 2 – 3η αγωνιστική: Μετά τη μεσοβδόμαδη αγωνιστική η Σούπερ Λιγκ 2 συνεχίζεται με ένα ματς απόψε. Στη Λάρισα ο τοπικός Απόλλων υποδέχεται τον Διαγόρα. Οι γηπεδούχοι αναζητούν ακόμα την πρώτη τους νίκη αγωνιστική στο πρωτάθλημα αφού έχουν μία ισοπαλία και τη νύχτα 1-0 από τα Τρίκαλα μεσοβδόμαδα. Ασφαλώς εντός έδρας είναι πολύ πιο δυνατή ομάδα ο Απόλλων και απειλεί το Διαγόρα με την πρώτη φετινή ήττα. 

Οι Ροδίτες έχουν δύο ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια και πάνε στη Λάρισα για την νίκη που θα τους φέρει ενδεχομένως και πρώτους εάν βολέψουν και τα άλλα αποτελέσματα. Η τελευταία προπόνηση των κυανέρυθρων έγινε στην Αθήνα και μετά η ομάδα αναχώρησε για Λάρισα. Νέα προβλήματα δεν έχουν ανακύψει για τον κ. Θεοδοσιάδη.

isopaloi sthn premiera ofi kai diagoras

Σούπερ Λιγκ – 3η αγωνιστική: Τελευταία αναβολή η Δόξα Δράμας

Το μεγάλο ντέρμπι γειτόνων δεν διεξάγεται. Η Ξάνθη δεν θα υποδεχτεί απόψε την Δόξα Δράμας, μολονότι τα προβλήματα των μαυραετών τελειώνουν και αναμένεται να ντεμπουτάρει με τα Τρίκαλα.. Η Μακεδονική ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση και αναφέρει: «Τεράστια δικαίωση για την Π.Α.Ε. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ καθώς πριν από λίγο μετά από τεράστια προσπάθεια του νομικού μας επιτελείου, η ομάδα μας μπορεί να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Super League 2. Στο διοικητικό δικαστήριο της Αθήνας μετά από περίπου μία ώρα συζήτησης, ο νομικός μας εκπρόσωπος Χάρης Γρηγορίου έπεισε με τα επιχειρήματά του τους δικαστές, οι οποίοι ανέστειλαν τις αποφάσεις της Ε.Ε.Α. Ως εκ τούτου η ομάδα μας μπαίνει άμεσα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Super League 2».

super league 2

Δείτε ακόμη: 

Θετικός στον κορονοϊό ο Ζιντάν
Τα βρήκε με Μαρσέιγ, μένει ελεύθερος και έρχεται στον Άρη ο Μήτρογλου
Πιτίνο: Θα διευκολύνω την ηγεσία της ΕΟΚ σε κάθε της απόφαση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις