ΤΡΙΤΗ

09

ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Δημοσκόπηση Alco Open: Προβάδισμα 15,1 μονάδων έχει η Νέα Δημοκρατία
ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Δημοσκόπηση Alco Open: Προβάδισμα 15,1 μονάδων έχει η Νέα Δημοκρατία

Ευρεία διαφορά στην πρόθεση ψήφου διατηρεί η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της εταιρείας Alco για το OPEN. Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων η ΝΔ συγκεντρώνει 39% έναντι 23,9% του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθεί το ΚΙΝΑΛ με 5,9%, το ΚΚΕ με 5,7%, η Ελληνική Λύση με 4,1% και το ΜέΡΑ25 με 2,7%. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται με 45% στο ερώτημα για το «ποιον πρωθυπουργό εμπιστεύεστε περισσότερο» με τον Αλέξη Τσίπρα στο 21%.

Για τον πρόσφατο ανασχηματισμό η πλειοψηφία των πολιτών δηλώνει ότι ανέμενε περισσότερες αλλαγές. Διχασμένη είναι η κοινή γνώμη για τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης, με το 45% να δηλώνουν ότι δεν είναι ικανοποιημένοι, έναντι 41% που δηλώνουν ικανοποιημένοι.

Δημοσκόπηση Alco Open Δημοσκόπηση Alco Open Δημοσκόπηση Alco Open Δημοσκόπηση Alco Open Δημοσκόπηση Alco Open Δημοσκόπηση Alco Open Δημοσκόπηση Alco Open

Την ίδια ώρα 6 στους 10 θεωρούν ότι η κυβέρνηση πηγαίνει με τη λογική «βλέποντας και κάνοντας» σε σχέση με την πανδημία.

Αναφορικά με τον εμβολιασμό, το 48% δηλώνει ότι θα κάνει το εμβόλιο αμέσως, το 31% θα περιμένει και μόνο το 17% είναι αρνητικό στο εμβόλιο.

Δείτε ακόμη
Ο sexy Κυριάκος Μητσοτάκης – Τα μηνύματα στο Twitter και το δημοσίευμα της Daily Mail
Monocle: Ο Μητσοτάκης, πατάει play στις πιο φωτεινές φιλοδοξίες της χώρας του
Τσαβούσογλου: «Casus belli» η επέκταση χωρικών υδάτων στο Αιγαίο