Τάσεις – Μόδα 2021: Πώς φοριούνται τα καρό παντελόνια;

PLUS

Τάσεις – Μόδα 2021: Πώς φοριούνται τα καρό παντελόνια;

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Τάσεις - Μόδα 2021: Το καρό παντελόνι είναι ένα διαχρονικό και πολύ όμορφο είδος ρουχισμού, αλλά μερικές φορές δύσκολο γι' αυτό και υπάρχουν μερικοί τρόποι να μας βοηθήσουν να το απογειώσουμε.

22.01.2021 | 15:19

Το καρό παντελόνι είναι ένα αμφιλεγόμενο είδος ρουχισμού. Πολλοί το λατρεύουν, γιατί δίνει έναν ιδιαίτερο τύπο στο στυλ τους. Άλλοι δε, το «μισούν» γιατί δυσκολεύονται να το συνδυάσουν ή πιστεύουν ότι δεν τους κολακεύει. Όσο εξελίσσεται η μόδα βέβαια, τα καρό παντελόνια γίνονται όλο και περισσότερο διάσημα. Πλέον καρό σχέδια σε παντελόνια βγαίνουν για γυναίκες και άνδρες, σε ποικίλες μορφές. Επομένως υπάρχει η δυνατότητα να τα φορέσουν άνθρωποι με κάθε λογής σωματότυπο. Είναι πλέον τάση και η πλειονότητα δείχνει να αλλάζει την γνώμη της προς το καλύτερο. Μερικές φορές υπάρχει η δυσκολία συνδυασμού του με άλλα ρούχα, γι’ αυτό θα αναφερθούμε σε μερικούς τρόπους, που μπορούμε να το φορέσουμε. Ας μιλήσουμε, όμως, πρώτα για τις ρίζες του.

Η ιστορία του καρό παντελονιού ξεκινά από τα ‘50s και τα ‘60s, οπότε οι γυναίκες τα φορούσαν συχνά στις καθημερινές εμφανίσεις τους. Το στυλ “gingham” και οι ροζ, κόκκινες και γαλάζιες αποχρώσεις του ήταν κοινό στοιχείο στις δύο δεκαετίες, αλλά και στην δεκαετία ‘00s που αναδείχθηκε ξανά. Η διαχρονική προτίμησή του και οι διαχρονικές εμφανίσεις του μας αποδεικνύουν ότι δεν είναι καθόλου βαρετό ρούχο. Σίγουρα κανείς δεν μπορεί να το πει παλιομοδίτικο ή άσχημο. Η διεθνής προτίμησή του δείχνει το αντίθετο. Μπορούμε να το πούμε δύσκολο, αν θέλουμε να το συνδυάσουμε για ένα πιο elegant και πρωτότυπο λουκ. Ήρθε η στιγμή, επιτέλους, να πούμε μερικούς τρόπους, με τους οποίους μπορούμε να το συνδυάσουμε και να το εκτοξεύσουμε.

 Τάσεις – Μόδα 2021: Τρόποι να φορεθεί ένα καρό παντελόνι

  • Με μαύρο παλτό: Με αυτό ένα καρό baby blue παντελόνι μπορεί να δημιουργήσει μια ενδιαφέρουσα αντίθεση.
  • Πουκάμισο με prints: Αρκεί να ταιριάζουν τα χρώματα του πουκαμίσου και του παντελονιού.
  • Με μία απλή μονόχρωμη μπλούζα: Κλασική και συνηθισμένη επιλογή, αλλά η εικόνα παραμένει εξαιρετική και αξεπέραστη.
  • Με διαφορετικό καρό: Είναι μια παράτολμη απόφαση, αλλά άμα γίνει σωστά, θα έχουμε ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα.
  • Total καρό ντύσιμο: Αν και είναι λίγο έντονο, είναι ένας φανταστικός τρόπος να ενσωματώσουμε το καρό στην καθημερινότητά μας.

Δείτε ακόμη:

Βάλτε τα αχλάδια στη ζωή σας
Πόσο επηρεάζει η σχέση μητέρας και γιου την κοινωνική του ζωή;
Οι γυναίκες προτιμούν την τηλεργασία
Exit mobile version