Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δράστες πυροβολισμοί Θεσσαλονίκη: Έγινε η ταυτοποίησή τους, οπαδικά τα κίνητρα
ΕΛΛΑΔΑ

Δράστες πυροβολισμοί Θεσσαλονίκη: Έγινε η ταυτοποίησή τους, οπαδικά τα κίνητρα

Δράστες πυροβολισμοί Θεσσαλονίκη: Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται, όταν αστυνομικοί εντόπισαν τα δύο θύματα της επίθεσης, λίγες ώρες μετά το συμβάν, σε ιδιωτική κλινική.

Συναγερμός σήμανε χθες το μεσημέρι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όταν σημειώθηκαν πυροβολισμοί με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άνθρωποι. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες που έχουν οι αρχές στα χέρια τους κάποιοι από τους εμπλεκόμενους στο συμβάν έφεραν διακριτικά ομάδας της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν ΜΜΕ στην Θεσσαλονίκη, το όλο περιστατικό καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων που βρίσκονται στο σημείο και έτσι δεν άργησε να επέλθει η ταυτοποίηση των δύο δραστών. Το γεγονός οτι φορούσαν διακριτικά ομάδας, έκανε τους ανθρώπους της ΕΛ.ΑΣ να εκτιμούν οτι πρόκειται για οπαδικές διαφορές. Κάτι που όσο περνούσε η ώρα επιβεβαιωνόταν.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται, όταν αστυνομικοί εντόπισαν τα δύο θύματα της επίθεσης, λίγες ώρες μετά το συμβάν, σε ιδιωτική κλινική, όπου είχαν απευθυνθεί για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Καθώς κρίθηκε από τους γιατρούς ότι τα τραύματά τους δεν εμπνέουν ανησυχία μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και εξετάστηκαν στο πλαίσιο της προανάκρισης για τη διαλεύκανση του περιστατικού.

Την υπόθεση ανέλαβαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους που εξέτασαν μαρτυρίες περιοίκων αλλά και βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής. Από το σημείο της ένοπλης συμπλοκής (επί της οδού Κ. Καραμανλή) περισυνελέγησαν κάλυκες, από τους οποίους ένας ήταν «σφηνωμένος» στην πρόσοψη καταστήματος, ενώ εντοπίστηκαν και κηλίδες αίματος που αξιοποιήθηκαν εργαστηριακά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις