Ευρώπη – ποδόσφαιρο: Ηχηρά σκαμπίλια

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ευρώπη – ποδόσφαιρο: Ηχηρά σκαμπίλια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Ευρώπη - ποδόσφαιρο: Ηττα στο Ανφιλντ η Λίβερπουλ μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια στο πρωτάθλημα, 1-0 από την Μπέρνλι - Η Λάτσιο 2-1 την Πάρμα στο κύπελλο Ιταλίας  

22.01.2021 | 07:42

Ευρώπηποδόσφαιρο: Το μεσοβδόμαδο πρόγραμμα είχε χαστούκια ολκής. Και προσγειώθηκε το τελευταίο στο πρόσωπο της Λίβερπουλ, η οποία επιβεβαίωσε με τον πιο τρανό τρόπο ότι είναι σε κακό μομέντουμ. Ηττήθηκε από την Μπέρνλι εντός έδρας 1-0 με το τέρμα του Μπαρνς από πέναλτι στο 83΄. Μία ήττα, η οποία ήταν η πρώτη εντός έδρας σε αγώνα πρωταθλήματος για τέσσερα περίπου χρόνια. Αφού ήταν τον Απρίλιο του 2017 που είχαν χάσει τελευταία φορά οι Reds στο Ανφιλντ για την πρέμιερσιπ. Από την Κρύσταλ Πάλας 1-2 τότε (με δύο γκολ Μπεντέκε). Πλέον με αυτή την ήττα η Λίβερπουλ του Κλοπ έμεινε στο -6 από την Γιουνάιτεντ και η διατήρηση των σκήπτρων έγινε εξαιρετικά δύσκολο έργο.

Ευρώπη – ποδόσφαιρο: Στην Ιταλία η Λάτσιο πέρασε στους “8” του Κυπέλλου με καθαρή νίκη κόντρα στην Πάρμα 2-1. Ένα ματς που κρίθηκε πραγματικά στην τελευταία φάση του ματς. Η Λάτσιο είχε πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Παρόλο από νωρίς (23’), είχε δοκάρι και έχασε ευκαιρίες να καθαρίσει το ματς. Η Πάρμα αντεπιτέθηκε και στο 83’ βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Μιχάηλα. Κι εκεί που όλα έδειχναν παράταση, ένα τραγικό λάθος του Κολομπι έφερε αυτογκόλ για την Πάρμα. Και η Λάτσιο με αυτό το τέρμα στο 90’  πέρασε στην 8άδα όπου θα αντιμετωπίσει τη Νάπολι στο “Ντιέγκο Μαραντόνα”.

Δείτε ακόμη: 

Πήρε το 9ο σούπερ καπ η Γιούβε, 2-0 τη Νάπολι
Με Λεβαντόφσκι κι ένα… καντάρι τύχη η Μπάγερν, 1-0 στην Αουγκσμπουργκ
Νίκες το “Manchester duo”, 2-1 στη Φούλαμ η Γιουνάιτεντ, 1-0 την Αστον Βίλα η Σίτι
Exit mobile version