Αρης – μεταγραφές: Ερχεται ο Μήτρογλου 

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αρης – μεταγραφές: Ερχεται ο Μήτρογλου 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Αρης - μεταγραφές: Βρέθηκε λύση με τη Μαρσέιγ και λύνεται το συμβόλαιό του - Εχει ήδη προφορική συμφωνία με τον Αρη και πετάει για Θεσσαλονίκη

22.01.2021 | 08:32

Αρηςμεταγραφές: Μετά από πολλά λόγια και κουβέντες, συζητήσεις και αιτιάσεις, εμπόδια και προβλήματα, η βόμβα σκάει. Ένα βήμα μένει να γίνει πριν επιστρέψει στην Ελλάδα ο Μήτρογλου. Για λογαριασμό αυτή τη φορά του Αρη. Οπως προκύπτει από πηγές στη Γαλλία αλά και το περιβάλλον του διεθνούς στράικερ, βρέθηκε λύση. Και η Μαρσέιγ φέρεται έτοιμη να λύσει το συμβόλαιό του που κανονικά ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι. 

Ετσι, ο Μήτρογλου που έχει λαμβάνειν από τους Μαρσεγέζους πάνω από 1 εκ. Ευρώ βάσει συμβολαίου ως τον Ιούνιο, θα χαρίσει ένα ποσό προκειμένου να πάρει την ελευθέρας του. Κάτι που μένουν ώρες για να επισημοποιηθεί. Και στη συνέχεια παίρνει αεροπλάνο για τη Θεσσαλονίκη. Αλλωστε υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία με τον Άρη για 1,5 χρόνο συμβολαίου.

Αρης – μεταγραφές: Η καριέρα του

Ο Μήτρογλου ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Γκλάντμπαχ όπου είχε 23 συμμετοχές με την δεύτερη ομάδα. Εκεί διείδε ολυμπιακός το ποτένσιαλ του παίκτη και το 2007 τον απέκτησε. Επαιξε στον Πειραιά για εφτά χρόνια και είχε 86 συμμετοχές και 41 γκολ. Σε αυτή την επταετία είχε δοθεί μια χρονιά δανεικός στον Πανιώνιο όπου πέτυχε 8 γκολ σε 11 εμφανίσεις. Και μία σεζόν δανεικός στον Ατρόμητο Αθηνών, όπου σε 34 συμμετοχές σκόραρε 17 φορές. Στη συνέχεια πουλήθηκε στην Φούλαμ όπου δεν έπιασε και επέστρεψε δανεικός στον Ολυμπιακό με 16 γκολ σε 24 παιχνίδια της σεζόν 2014 – 15.

Η επόμενη περίοδος τον βρήκε στην Μπενφίκα και πάλι δανεικό από την Φούλαμ. Εκεί έβγαλε μάτια με 20 τέρματα 32 παιχνίδια και η Λουζιτανοί τον αγόρασαν. Την επόμενη χρονιά σε 30 ματς έβαλε 18 τέρματα για την Μπενφίκα, αλλά το 2017 πουλήθηκε στην Μάρεϊ όπου είχε την πρώτη σεζόν 12 τεμάχια σε 32 αγώνες. Παραταύτα έχασε τη θέση του στους Γάλλους και πήγε δανεικός το 2019 στη Γαλατασαράι όπου πέτυχε μόλις ένα τέρμα σε εφτά ματς. Περσινή χρονιά επίσης τον βρήκε δανεικός στην Αϊντχόφεν με απολογισμό 13/1. Ο Μήτρογλου είναι διεθνής με 17 γκολ σε 65 εμφανίσεις.

Δείτε ακόμη: 

Πήρε το 9ο σούπερ καπ η Γιούβε, 2-0 τη Νάπολι
Με Λεβαντόφσκι κι ένα… καντάρι τύχη η Μπάγερν, 1-0 στην Αουγκσμπουργκ
Νίκες το “Manchester duo”, 2-1 στη Φούλαμ η Γιουνάιτεντ, 1-0 την Αστον Βίλα η Σίτι
Exit mobile version