ΣΑΒΒΑΤΟ

06

ΜΑΡΤΙΟΥ

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Αργύρης Πανταζάρας – Άγριες Μέλισσες: Ο ρόλος που απεχθάνεται, οι Κάννες και η προσωπική του ζωή
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αργύρης Πανταζάρας – Άγριες Μέλισσες: Ο ρόλος που απεχθάνεται, οι Κάννες και η προσωπική του ζωή

Ο Αργύρης Πανταζάρας άφησε για λίγο το Διαφάνι και τις Άγριες Μέλισσες και επισκέφθηκε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» για μία άκρως απολαυστική συνέντευξη. Η σειρά που φημολογείται ότι πάει και για τρίτο κύκλο, σπάσει τα κοντέρ κάθε φορά που προβάλλεται. Ο ηθοποιός, δεν πιστεύει ότι αγαπήθηκε περισσότερο για αυτόν τον χαρακτήρα από άλλους στην καριέρα του μιας και έχει αγγίξει τους θεατές υποδυόμενος πολλούς και διαφορετικούς ρόλους. Νιώθει υπερήφανος για τη δουλειά του και δεν πιστεύει ότι χρωστάει τίποτα σε κανέναν αλλά ούτε το αντίθετο. «Αισθάνομαι ότι για κάθε βήμα που κερδίζεται, έχω ματώσει. Έχω ματώσει για να γίνω ηθοποιός για να παραμείνω καλλιτέχνης. Δεν μας χαρίστηκε τίποτα, ούτε μου χρωστάει κάποιος κάτι», είπε.

Αργύρης Πανταζάρας: Οι Κάννες

Φυσικά, αναφέρθηκε στο ταξίδι του και τις εμπειρίες του από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών για την ταινία μικρού μήκους Motorway 65, στην οποία και πρωταγωνιστεί με την Έλλη Τρίγγου.

Αργύρης Πανταζάρας: Ο ρόλος στις Άγριες Μέλισσες

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον «Τάκη Δοξαρά» στις «Άγριες Μέλισσες», εξήγησε πως απεχθάνεται αυτό το ρόλο και πως δυσκολεύτηκε να τον προσεγγίσει ερμηνευτικά. «Είναι πολύ δύσκολος ρόλος», είπε ο ηθοποιός. «Αυτό το ορφανός, μου βγάζει κάτι χωρίς ρίζες. Κανείς δεν είναι κακός από τη θέληση του, έτσι έχει μάθει να διεκδικεί και να επιβιώνει. Έρχεται στο Διαφάνι, όπου δεν είναι και κανένας καλός. Είναι μία μίξη, μια μάχη ένα Κολοσσαίο. Εγώ αυτό τον ρόλο τον αντιμετώπισα σαν έναν μπαλαντέρ. Μπαλαντέρ με την έννοια ότι είναι εισβολέας, παίρνει το ρόλο του θεατή, μπαίνει μέσα στο Διαφάνι και λέει τα πράγματα με το όνομα τους. Αρχίζει και σταματάει το θέατρο, αρχίζει και απογυμνώνει όλα αυτά που βρίσκονται πίσω από τα σπίτια και απλώνει μπαρούτι σε όλη την πλατεία».

Απαντώντας στην ερώτηση του παρουσιαστή, αν έκανε έρευνα για τον ρόλο του Τάκη, ο ηθοποιός είπε: «Έψαξα στις ταινίες μας αλλά έβλεπα πάντα μια κλισέ αντιμετώπιση σε ρόλους σαν του Τάκη. Εγώ ήθελα να τον κάνω με την δική μου αισθητική. 3D! Θυμώνει, είναι γελοίος, είναι πονεμένος, γελάει, ερωτεύεται, διεκδικεί, τα κάνει μαντάρα, ζητάει συγνώμη, παίζει μουσική, έχει όνειρα. Ένα ανάγλυφο ρόλο. Το θέμα στο τέλος δεν είναι τί ξυπνάει σε μένα; Στο τέλος πρέπει να ρωτήσω εσένα τι σου ξυπνάει ο Τάκης», πρόσθεσε.

Αργύρης Πανταζάρας: Η προσωποική του ζωή

Για την προσωπική του ζωή: «Είμαι σε μια περίοδο αναθεώρησης στα προσωπικά μου. Βλέπεις κάποια πράγματα στον εαυτό σου που μπορεί να μην σου αρέσουν. Έχουμε το δικαίωμα να μη μας αρέσει ο εαυτός μας σε κάθε περίοδο της ζωής μας. Το 2020 πέταξα από πάνω μου την πηγαία θλίψη. Θα ήθελα να παω στην Αφρική να προσφέρω. Έχουμε πάρει τόση αγάπη και έχω τη ανάγκη να προσφέρω με πράξεις».