8 λέξεις – Ναταλία Κηρύκου: Η «Έρση», η αλλαγή στη ζωή της και τα δύσκολα γυρίσματα της σειράς

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

8 λέξεις – Ναταλία Κηρύκου: Η «Έρση», η αλλαγή στη ζωή της και τα δύσκολα γυρίσματα της σειράς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

8 λέξεις - Ναταλία Κηρύκου: Ο ρόλος της Έρσης την έκανε ιδιαίτερα αγαπητή στο ευρύ κοινό, ενώ, όπως αποκαλύπτει η ίδια την εξέλιξε επαγγελματικά και προσωπικά. 

21.01.2021 | 16:33

Η Ναταλία Κηρύκου έγινε ιδιαίτερα γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, 8 λέξεις. Ο ρόλος της Έρσης την έκανε ιδιαίτερα αγαπητή στο ευρύ κοινό, ενώ, όπως αποκαλύπτει η ίδια την εξέλιξε επαγγελματικά και προσωπικά.

Ναταλία Κηρύκου: Η εμπειρία

Είναι μια από τις ωραιότερες εμπειρίες στη ζωή μου! Η δουλειά αυτή μου άρεσε από την αρχή πολύ. Το σενάριο, το καστ των ηθοποιών κι αργότερα γνωρίζοντας όλη την ομάδα της παραγωγής ενθουσιάστηκα με τον επαγγελματισμό τους και την αφοσίωση τους γι’ αυτό που κάνουν.

Ήταν σίγουρα δύσκολα στην αρχή, που χρειάστηκε να μετακομίσω στη Κύπρο για τα γυρίσματα αλλά το αποτέλεσμα της δουλειάς και οι άνθρωποι με έκαναν να αισθάνομαι όμορφα. Επιπλέον μέσω της δουλειάς αυτής μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω την όμορφη Κύπρο, η οποία έχει μαγευτικές τοποθεσίες καθώς και να έρθω σε επαφή με την κυπριακή κουλτούρα.

Ναταλία Κηρύκου: Πώς της άλλαξε τη ζωή

«Η σειρά άλλαξε τη ζωή μου σε πολλά επίπεδα, είναι κάτι εξαιρετικά όμορφο αυτό που βιώνω. Άλλαξαν πράγματα όχι μόνο στο επαγγελματικό κομμάτι αλλά και σε επίπεδο προσωπικότητας, καθώς μέσα από την Έρση και τις σχέσεις που ανέπτυξα με τους συναδέλφους μου και τους συνεργάτες μου βίωσα μια πολύ μεγάλη προσωπική εξέλιξη».

Ναταλία Κηρύκου: Τα γυρίσματα με μάσκες

Από την πρώτη μέρα των γυρισμάτων μέχρι αυτή τη στιγμή τηρούνται με συνέπεια και αυστηρότητα τα μέτρα ασφαλείας. Κάθε ειδικότητα προσαρμόστηκε στις αλλαγές προκειμένου να αποφευχθεί η μετάδοση του ιού. Εννοείται πως υπάρχει πάντα ο φόβος γι’ αυτό από την πλευρά μας κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανότητες μετάδοσης του ιού».

Ναταλία Κηρύκου: Τα γυρίσματα και το κλίμα που επικρατεί

«Μακάρι σε όλες τις δουλειές που θα προκύψουν στο μέλλον να υπάρχει αυτό το κλίμα συνεργασίας. Αισθάνομαι περήφανη που συνεργάζομαι με ηθοποιούς και σκηνοθέτες από τους οποίους μπορείς να μάθεις πολλά και να εξελιχθείς. Όπως επίσης νιώθω πολύ τυχερή που δουλεύω σε αυτή την παραγωγή. Υπάρχει μια ενέργεια που μαγνητίζει και μια συμπεριφορά από όλους που σε ωθεί να προσφέρεις όλο και περισσότερα».

Exit mobile version