Ζώδια 2021: Αυτά είναι καλύτερα “ελεύθερα”

PLUS

Ζώδια 2021: Αυτά είναι καλύτερα “ελεύθερα”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Ζώδια 2021: Μερικοί άνθρωποι δεν έχουν κανένα πρόβλημα με την ζωή του εργένη και συγκεκριμένα αυτά τα τέσσερα ζώδια, τα οποία την ευχαριστιούνται σε υπερβολικό βαθμό.

21.01.2021 | 16:58

Πολύς κόσμος σήμερα συνδέει το να μην είναι ερωτευμένος και να μην έχει σχέση με την μοναξιά. Για την πλειονότητα των ζωδίων ισχύει αυτή η άποψη. Υπάρχουν, όμως, πάρα πολλοί λόγοι που έρχονται να διαψεύσουν αυτή την άποψη. Το να είσαι «μόνος» δεν σημαίνει αναγκαστικά, ότι είσαι ανολοκλήρωτος. Πρώτα απ’ όλα, έχεις την ελευθερία να κάνεις ό,τι θέλεις και όποτε το θέλεις. Μπορείς να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και να τον «γνωρίσεις» καλύτερα. Να διαπιστώσεις, δηλαδή, τα θέλω και τα πρέπει σου. Είσαι αυτόνομος και επικεντρώνεσαι στην φροντίδα του εαυτό σου. Πραγματώνεις αυτό που σε κάνει να νιώθεις καλύτερα, χωρίς δεύτερη σκέψη. Φυσικά και δεν πατάς επί πτωμάτων, για να κάνεις το δικό σου. Όμως, όλα είναι πιο εύκολα, όταν δεν έχεις την πίεση, μήπως και δεν συνάδουν οι πράξεις σου με του άλλου.

Ο κάθε άνθρωπος, βέβαια, το βλέπει το θέμα διαφορετικά. Εξαρτάται, ως επί το πλείστον, από τις ανάγκες που έχει εκείνη την στιγμή στην ζωή του. Όλοι δυσκολευόμαστε κάποια στιγμή στον τομέα των σχέσεων και θέλουμε αυτή την ξεχωριστή παρέα. Όσο, όμως στην ζωή μας δεν το κάνουν, δεν σημαίνει ότι “θα τους φάει η μαρμάγκα”. Τα ζώδια που μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα από κάθε άλλον την μοναξιά και την ζωή του εργένη είναι μόνο τέσσερα. Πρόκειται για τον Παρθένο, τον Τοξότη, τον Υδροχόο και τους Ιχθύες. Όλα είναι άτομα που δεν αντέχουν την πίεση και την στασιμότητα, όποτε δεν εκπλησσόμαστε με την ευκολία τους αυτή. Ίσως θα μπορούσαν να μας μάθουν μερικά πράγματα, για να είμαστε εμείς πιο ψύχραιμοι, όταν μας πιάνουν οι κρίσεις μοναξιάς μας.

Ζώδια 2021: Παρθένος

Παρθένε, εσύ είσαι πάντοτε πολυάσχολος και έχεις στο μυαλό σου πολλά πράγματα να κάνεις. Επομένως το να είσαι single σε βολεύει, γιατί δεν χρειάζεται να κρατήσεις πίσω το πρόγραμμά σου για κανέναν λόγο. Χωρίς να σκέφτεσαι ότι παραμελείς τον σύντροφό σου και χωρίς να ακούς παραπονάκια. Εσύ σηκώνεσαι το πρωί και μαζί με τον καφέ σου προγραμματίζεις την ημέρα σου. Δεν έχεις χρόνο για σχέσεις. Και πέρα από αυτό είσαι πολύ επιλεκτικός στους συντρόφους σου. Δεν σου κάνει κανένας και οι προϋποθέσεις που πρέπει να πληροί είναι υψηλές, σχεδόν αξεπέραστες. Οι υποψήφιοι “γαμπροί” θα χρειαστεί να περιμένουν μέχρι εσύ να αποφασίσεις να τους χωρέσεις στο πρόγραμμά σου.

Ζώδια 2021: Τοξότης

Έχοντας στραμμένη την προσοχή σου συνεχώς στις περιπέτειες, Τοξότη, δεν μπορείς να βρεις τον χρόνο για σχέση. Εκτός αυτού, μια σχέση ίσως σε κρατήσει «δεμένο» πίσω και η ιδέα αυτή δεν σου ακούγεται και τόσο δελεαστική. Είσαι έντονος χαρακτήρας και ελεύθερο πνεύμα, δεν μπορείς και δεν θες να χάσεις την ζωντάνια σου για κανέναν. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν είσαι ρομαντική. Ίσα ίσα, απλά όλα έχουν τον χρόνο τους και το άλλο σου μισό πρέπει να συνάδει με τα δικά σου θέλω. Αν όχι, τότε πετάς γι’ άλλες περιπέτειες. Προτιμάς να γνωρίζεις ενδιαφέροντες ανθρώπους και να βλέπεις καινούρια μέρη. Αλλά κυριότερο από όλα είναι να έχεις την ευελιξία να κάνεις ότι θες και όποτε θες. Γι’ αυτό, λοιπόν, και μέχρι στιγμής απολαμβάνεις υπερβολικά την μοναξιά σου.

Ζώδια 2021: Υδροχόος

Δεν σε αγχώνει ποτέ, αν ο άλλος βρει χρόνο για σένα. Αντιθέτως, σκέφτεσαι πώς εσύ θα μπορέσεις να βρεις χρόνο γι’ αυτόν. Υπερασπίζεσαι την ανεξαρτησία σου, είσαι ειλικρινής, κυρίως με τον εαυτό σου, και δεν πρόκειται να αλλάξεις για κανένα. Ξέρεις ότι οι σχέσεις θέλουν θυσίες και απαιτούν να αφιερώσεις ένα κομμάτι σου εκεί, αλλά δεν σε νοιάζει και ιδιαίτερα. Ο εαυτός σου είναι για σένα και αυτό δεν αλλάζει. Στο μυαλό σου ο σωστός σύντροφος θα σε ακολουθήσει, ότι κι αν κάνεις, όπου κι αν πας. Χωρίς συμβιβασμούς, χωρίς καταπίεση. Στο μεταξύ είσαι πολύ ευτυχισμένος μόνος, γιατί σου αρέσει να περνάς χρόνο με τον εαυτό σου. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει την σωστή στιγμή, αυτή είναι η σκέψη σου.

Ζώδια 2021: Ιχθύς

Η ευαίσθητη και ονειροπόλα φύση σου φταίει για το ότι δεν έχεις κανένα πρόβλημα να μείνεις μόνος σου. Είσαι μαγνήτης για τον ρομαντισμό, αλλά όταν έρθει σε εσένα θα αρχίσει να σε πνίγει. Θα είναι μια κατάσταση ασφυκτική για εσένα και γρήγορα θα ψάχνεις για διέξοδο. Για να μπορέσεις να λειτουργήσεις, χρειάζεσαι αποστασιοποίηση και ησυχία. Η φαντασία σου είναι τόσο ζωντανή και έντονη, που προτιμάς τον ελεύθερο χρόνο σου να τον περνάς μόνος σου. Σκοπός σου να βουτήξεις σ’ αυτήν. Γενικότερα λατρεύεις τον έρωτα στην ζωή σου. Ο κόσμος σου όμως είναι τόσο ωραίος και σε ελκύει τόσο πολύ, που προτιμάς να ψάξεις και  να βρεις τον έρωτα οπουδήποτε μέσα σ’ αυτόν. Έτσι έχοντας ως σύντροφο την φαντασία και τα όνειρα σου δεν σε ενοχλεί ιδιαίτερα η ζωή του εργένη.

Δείτε ακόμη:

Τα ζώδια σήμερα: Πώς θα είναι η μέρα σου;
Καθαρίστε και περιποιηθείτε το πάτωμά σας
Ποιες τάσεις θα κυριαρχήσουν στην μόδα αυτόν τον χειμώνα;
Exit mobile version