Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μένιος Φουρθιώτης πολιτική: Έτοιμος για εκλογές, έφτιαξε και γραφείο
LIFESTYLE

Μένιος Φουρθιώτης πολιτική: Έτοιμος για εκλογές, έφτιαξε και γραφείο

Μένιος Φουρθιώτης πολιτική: Ο δημοσιογράφος δημοσίευσε στο προφίλ του στο facebook, φωτογραφίες από το πολιτικό του γραφείο μαζί με τη Νανά Παλαιτσάκη

Υποψήφιο στις επόμενες βουλευτικές εκλογές αναμένεται να δούμε τον Μένιο Φουρθιώτη και -όπως φαίνεται- και… το γραφείο του. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής πήρε την απόφαση να πολιτευτεί και να βάλει υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές, με στόχο την είσοδό του στη Βουλή. Ο Μένιος Φουρθιώτης, που παρουσιάζει την εκπομπή του στο κανάλι Epsilon, θα κατέβει ως υποψήφιος βουλευτής τις επόμενες εκλογές και ήδη ετοίμασε το πολιτικό του γραφείο, στο οποίο αναλαμβάνει ως επικεφαλής επικοινωνίας η Νανά Παλαιτσάκη.

Ο παρουσιαστής ανήρτησε και φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο facebook, όπου ποζάρει στο πολιτκό του γραφείο και κάνει πως υπογράφει κάποια χαρτιά. “Έτοιμο το υποψήφιο πολιτικό γραφείο!”, έγραψε στην ανάρτησή του. Σημειώνεται πως, πριν από μερικές ημέρες ο Μένιος Φουρθιώτης είχε επισκεφθεί τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, για να του δώσει… τις ευλογίες του.

Μένιος Φουρθιώτης Μένιος Φουρθιώτης Μένιος Φουρθιώτης Μένιος Φουρθιώτης Μένιος Φουρθιώτης Μένιος Φουρθιώτης

Άγνωστο το κόμμα

Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε», δεν έχει γίνει γνωστό με ποιο κόμμα σκοπεύει να το κάνει αυτό.

Μένιος Φουρθιώτης: Σύντομο βιογραφικό

Ο Μένιος (Μένανδρος – Γεώργιος) Φουρθιώτης (10 Σεπτεμβρίου 1985) είναι Έλληνας παρουσιαστής. Ο Φουρθιώτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έχασε τον πατέρα του στην ηλικία των δύο ετών. Σπούδασε τεχνικός υπολογιστών και δικτύων, αλλά επικεντρώθηκε στην δημοσιογραφία, με την οποία ασχολήθηκε ερασιτεχνικά για πρώτη φορά από την ηλικία των 16 ετών, σε τοπική εφημερίδα του Δήμου Περιστερίου. Η καριέρα του ξεκίνησε όταν ανακάλυψε ότι έχει ταλέντο στο τηλεμάρκετινγκ, όταν του προσφέρθηκε η ευκαιρία να πουλήσει σε εκπομπή τηλεμάρκετινγκ πόρτες ασφαλείας.

Έπειτα, το κανάλι Extra 3 του έδωσε δική του εκπομπή περιεχομένου τηλεμάρκετινγκ, με τίτλο Αποκάλυψη. Το 2007 εργάστηκε ως υπεύθυνος καλεσμένων στην εκπομπή Τελεία & Παύλα της Ντέσσυς Κουβελογιάννη. Τον Φεβρουάριο του 2008, εργάστηκε ως υπεύθυνος καλεσμένων στην εκπομπή Αξίζει να το Δεις της Τατιάνας Στεφανίδου. Τον Σεπτέμβριο του 2008, εργάστηκε ως παρουσιαστής των εκπομπών Μετά τα Μεσάνυχτα και Πάρτα Όλα στο Extra Channel 3.

Ένα χρόνο αργότερα, εργάστηκε ως παρουσιαστής της εκπομπής Το Κάτι Άλλο στο Extra Channel 3. Από το 2013 μέχρι τις 4-11-2018 παρουσίαζε την τηλεοπτική εκπομπή Αποκαλυπτικά στον σταθμό Epsilon TV, στον οποίο επίσης έχει διατέλεσε για 5 χρόνια (μέχρι το 2018) διευθυντής προγράμματος και εμπορικής πολιτικής και μάρκετινγκ, όποτε και το κανάλι, στο οποίο εργάζεται πέρασε στην ιδιοκτησία του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη και άλλαξε ιδιοκτησία και όνομα.

Στις 9-11-2018, ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN TV ανακοίνωσε τη διακοπή της συνεργασίας τους, αναφέροντας σε δελτίο τύπου: «Δυνάμει της σχετικής δικαστικής απόφασης η συνεργασία του OPEN με τον κ. Μένανδρο Φουρθιώτη διακόπτεται οριστικά και ως εκ τούτου από εδώ και πέρα παύει τελεσίδικα η μετάδοση των εκπομπών του.»

Μετά την απόλυση, ο Μένιος Φουρθιώτης είχε μιλήσει με τα χειρότερα λόγια για την Κατερίνα Καινούργιου, υποστηρίζοντας ότι την βοήθησε ο ίδιος με την εκπομπή της και αυτή του συμπεριφέρθηκε με τον πιο αισχρό τρόπο.

Μένιος Φουρθιώτης: Προσωπική ζωή

Ο Φουρθιώτης έχει δηλώσει πως, στην ηλικία των 21 ετών, έπασχε από νευρική ανορεξία, ζυγίζοντας 43 κιλά, ενώ παλιότερα ζύγιζε 150. Έχει δηλώσει, σχετικά με την ομοφυλοφιλία ότι, αν ήταν ομοφυλόφιλος, δεν θα το δήλωνε δημοσίως, και ότι μετανιώνει για την αντιπαθητική εικόνα που έβγαζε παλιότερα προς τον κόσμο. Επιπλέον, το αυστηρό ωράριό του, δεν του επιτρέπει να έχει σχέση. Ανέφερε ότι «έκραζε» τον χώρο της τηλεόρασης, για να μπει σε αυτόν. Επίσης, ότι μετανιώνει για τις προσβολές που έκανε σε διάσημα πρόσωπα της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων η Άντζελα Δημητρίου και ο Κώστας Πρέκας, τα οποία στην πραγματικότητα συμπαθεί. Στην εκπομπή Αποκαλυπτικά, περίπαιξε τις πολυάριθμες κατηγορίες για τη χρήση περούκας, δηλώνοντας ότι έχει κάνει εμφύτευση μαλλιών και μπότοξ.

Ήταν μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου, παίρνοντας τη θέση του Ηλία Ψινάκη. Η συνεργασία των δύο ξεκίνησε το 2009 στον ΑΝΤ1, όταν απέκτησαν φιλική σχέση στα καλλιστεία. Η Αλεξανδράτου βαριόταν να απαντά στις επαγγελματικές κλήσεις, πράγμα που ανέλαβε ο ίδιος. Σχετικά με την ταινία πορνό της Αλεξανδράτου, ο Φουρθιώτης δήλωσε ότι την απόφαση την είχε πάρει μόνη της. Η συνεργασία αυτή συνεχίστηκε μέχρι το 2012.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις