Σούπερ Λιγκ 2 – πανδημία: Εισαγγελέας για Ξάνθη

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ 2 – πανδημία: Εισαγγελέας για Ξάνθη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Σούπερ Λιγκ 2 - πανδημία: Οι εικόνες συνωστισμού στα Πηγάδια στο ματς μες τον Ιωνικό έφερε κινητοποίηση της ΓΓΑ και ζητήθηκε συνδρομή των εισαγγελικών αρχών

21.01.2021 | 21:21

Σούπερ Λιγκ 2πανδημία: Οι εικόνες που έκαναν το γύρο της Ελλάδας από το γήπεδο των Πηγαδίων δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους φορείς. Η Ξάνθη υποδέχτηκε τον Ιωνικό σε παιχνίδι για τη Σούπερ Λιγκ 2 και από τις εικόνες στο γήπεδο φαίνονται 200-300 οπαδοί στην εξέδρα, δε ματς κεκλεισμένων των θυρών. Η ΓΓΑ  έστειλε την σήμερα  αναφορά στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης για να διερευνηθούν τυχόν παραβιάσεις της ισχύουσας νομοθεσίας. Αλλωστε δεν υπάρχει άρση μέτρων όπου παίζεται μπάλα, το αντίθετο. 

Η ακριτική ομάδα από την πλευρά της τονίζει ότι λειτούργησε σύμφωνα με το πρωτόκολλο. Το οποίο επιτρέπει παρουσία 300 ατόμων. Και επισημαίνεται ότι στον αγώνα ήταν 158 με προσκλήσεις και από τις δύο ομάδες, ενώ προσθέτει ότι όλοι είχαν ελεγχθεί για τη θερμοκρασία τους πριν μπουν στο γήπεδο.

Σούπερ Λιγκ 2 – πανδημία: Για τα ερασιτεχνικά… τσιμουδιά

Όλα αυτά συμβαίνουν, πάντως, τη στιγμή που ακόμα δεν έχει δοθεί το πράσινο φως για επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων της football league. Ενώ παράλληλα τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο παραμένουν σε αναστολή. Με τον κόσμο που ζει από τον ερασιτεχνικό αθλητισμό να βράζει ότι η κυβέρνηση τους αγνοεί παντελώς σε κάθε σχεδιασμό της.

Δείτε ακόμη: 

Πήρε το 9ο σούπερ καπ η Γιούβε, 2-0 τη Νάπολι
Με Λεβαντόφσκι κι ένα… καντάρι τύχη η Μπάγερν, 1-0 στην Αουγκσμπουργκ
Νίκες το “Manchester duo”, 2-1 στη Φούλαμ η Γιουνάιτεντ, 1-0 την Αστον Βίλα η Σίτι
Exit mobile version