Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – Μπόλονι: Κουρμπέλη προπονήσου!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – Μπόλονι: Κουρμπέλη προπονήσου!

Παναθηναϊκός - Μπόλονι: “Μην κοροϊδεύεις ότι είσαι άρρωστος και έλα να ξεκινήσεις προπονήσεις” - Τρολαρισμα κανονικό του Ρουμάνου στον αρχηγό της ομάδας

ΠαναθηναϊκόςΜπόλονι: Ορεξη για πλακίτσα είχε ο Λάζλο Μπόλονι στις δηλώσεις που κλήθηκε να κάνει στην κάμερα της Nova. Ο Ρουμάνος προπονητής του Παναθηναϊκού …τρόλαρε τον Δημήτρη Κουρμπέλη και τον κάλεσε… να επιστρέψει άμεσα στις προπονήσεις. Και να σταματήσει το παίζει άρρωστος! Φυσικά το έκανε μόνο για πείραγμα, αφού ο αρχηγός του ΠΑΟ χειρουργήθηκε προ λίγων 24ωρων.

“Κοιτάξτε το μόνο που δεν θα ήθελα να πω είναι για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Νομίζω ότι όλοι πρέπει να αποδεχτούμε ότι ο δρόμος είναι μακρύς και να μην κοιτάμε πολύ μελλοντικό πράγματα” είπε ο Μπόλονι όταν ρωτήθηκε αν στόχος πια είναι η έξοδος στην Ευρώπη και πρόσθεσε: “Θέλουμε να πάμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Δεν θέλω να έχω φαντασίες και μετά να μην γίνουν τα πράγματα”.

πειράγματα στον Κουρμπέλη

Παναθηναϊκός – Μπόλονι: “Το θέμα δεν είναι να ανέβεις, αλλά να παραμείνεις”

Αναφορικά με την επιλογή του να δώσει φανέλα βασικού στον Καμπετσή κόντρα στον Άρη, επιλογή που εξέπληξε πολλούς, ο Μπόλονι είπε: “Ολοι οι παίκτες προσπαθούν. Το γεγονός ότι ο Καρλίτος ή ο Μακέντα βρέθηκαν στον πάγκο δεν σημαίνει ότι δεν κάνουν προσπάθεια και εκείνοι. Είχα στο μυαλό μου ότι και 2-3 παίκτες έχουν ευκαιρία στην ενδεκάδα. Αποφάσισα και πήρα μια απόφαση που βγήκε και πάμε δυνατά για την συνέχεια”…

…“Εγώ ψάχνω την ισορροπία στην ομάδα. Αυτοί οι παίκτες δεν είναι όπως στον Αντονίτο που αποχώρησε. Θέλω να τους μάθω και να τους δοκιμάσω στα άκρα στη μέση. Ποτέ δεν είπα ότι δεν τους εμπιστεύομαι και ούτε βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τον Καμπετσή με τον Ρονάλντο, όπως και τον Μολό με τον Μαντσίνι. Σε αυτούς του δύο παίκτες βρήκα ποιότητα και μπορώ να τους χρησιμοποιήσω. Στις προσδοκίες μου απάντησαν θετικά, αλλά το θέμα δεν είναι να ανέβεις στο βουνό αλλά να παραμείνεις”.

Παναθηναϊκός – Μπόλονι: “Να σταματήσει να κοροιδεύει ο Κουρμπέλης”

Οσον αφορά στον Μολό και αν θα καθιερωθεί, ο Μπόλονι είπε: “Τον Μολό τον ξέρω από το Μονακό. Έχει μεγάλη καρδιά και θυσιάζεται. Αυτός είναι ο Μολό. Σχετικά με τον Κουρμπέλη, να σταματήσει να κάνει ότι είναι δήθεν άρρωστος και να γυρίσει στις προπονήσεις γιατί θέλω να δουλέψω μαζί του (γελώντας για την πλάκα)”.

…“Σοβαρά τώρα, ναι, δημιουργεί προβλήματα η απουσία του Κουρμπέλη. Δουλεύουμε πάνω στις εισόδους και στις εξόδους και όταν ψάχνουμε για τόσο μεγάλο διάστημα τον Κουρμπέλη. Θα θέλαμε να τον έχουμε στη διάθεση μας. Είχαμε πολλές προτάσεις για παίκτες και μας μίλησαν για τον χ, ψ και ω. Πιστέψτε με κάθε μέρα δουλεύουμε και προσευχόμαστε χωρίς να κάνουμε λάθος και να σφάλουμε. Μέχρι τώρα έχουν γίνει λάθη και δεν θέλω να τα μεγαλώσω, αλλά ούτε και να κάνω άλλα”.

boloni

Δείτε ακόμη: 

Πήρε το 9ο σούπερ καπ η Γιούβε, 2-0 τη Νάπολι
Με Λεβαντόφσκι κι ένα… καντάρι τύχη η Μπάγερν, 1-0 στην Αουγκσμπουργκ
Νίκες το “Manchester duo”, 2-1 στη Φούλαμ η Γιουνάιτεντ, 1-0 την Αστον Βίλα η Σίτι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις