Ελλάδα – κύπελλο: Φώτα στα Γιάννινα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ελλάδα – κύπελλο: Φώτα στα Γιάννινα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Ελλάδα - κύπελλο: Ο ΠΑΣ υποδέχεται τον Ατρόμητο στο τελευταίο ματς του μεσοβδόμαδου προγράμματος - Με απουσίες οι γηπεδούχοι 

21.01.2021 | 14:28

Ελλάδακύπελλο: Με το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Ατρόμητο στους “Ζωσιμάδες” κλείνει η πρώτη αγωνιστική του α’ γύρου του κυπέλλου Ελλάδας. Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για διπλούς αγώνες νοκάουτ, στους οποίους μετράει και το εκτός έδρας γκολ. Οι επαναληπτικοί αναμένεται να γίνουν σε 15 βράδια από σήμερα. Άνευ αγώνος στην οκτάδα έχουν ήδη προκριθεί βάση κληρώσεις ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΛ. 

Οι Ηπειρώτες προέρχεται από αρκετά καλή εμφάνιση με τον Ολυμπιακό, όμως έχασε με γκολ στο 93’ με σκορ 1-0. Από τους διακριθέντες ο γκολκίπερ Χουτεσιώτης που έπιασε πέναλτι. Πάντως η φόρμα του ΠΑΣ Γιάννινα δεν είναι ιδανική, αφού στα τελευταία 11 ματς έχει κατακτήσει μόνο μία νίκη και αυτή επί της ουραγού Λαμίας. Με πολλές απουσίες απόψε οι Γιαννιώτες, λείπουν οι μέσοι Κάστρο, Ντομίνγκεθ, Πίρσμαν, Σιόντης και οι επιθετικοί Παμλίδης και Κριζμάν!

Ελλάδα – κύπελλο: O Aτρόμητος

Ο Ατρόμητος προέρχεται από την ήττα 2-1 κόντρα στην ΑΕΚ. Σε ένα ματς πάντως που στάθηκε σαν ίσος προς ίσο απέναντι στην Ενωση. Το γκολ του Ατρομήτου πέτυχε στο 89’ με πέναλτι ο Χριστοδουλόπουλος. Πάει στα Γιάννινα με δυνατή αποστολή και μόνος αξιοσημείωτες απουσίες τους βασικούς Γκαλβάο (μπακ) και Γιαννιώτη (γκολκίπερ).

Δείτε ακόμη: 

Πήρε το 9ο σούπερ καπ η Γιούβε, 2-0 τη Νάπολι
Με Λεβαντόφσκι κι ένα… καντάρι τύχη η Μπάγερν, 1-0 στην Αουγκσμπουργκ
Νίκες το “Manchester duo”, 2-1 στη Φούλαμ η Γιουνάιτεντ, 1-0 την Αστον Βίλα η Σίτι
Exit mobile version