Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τούνη – Σιδεράκης σχέση: Γύρισε στον πρώην της
LIFESTYLE

Τούνη – Σιδεράκης σχέση: Γύρισε στον πρώην της

Τούνη - Σιδεράκης σχέση: Πιο ανανεωμένη από ποτέ είναι η Ιωάννα Τούνη.

Πιο ανανεωμένη από ποτέ είναι η Ιωάννα Τούνη η οποία μετά το ταξίδι της στο Ντουμπάι δεν επέστρεψε μόνο στα πάτρια εδάφη αλλά και στον Γιάννη Σιδεράκη. Η influencer που έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΙ, «My Style Rocks» έπαιξε «True or False» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έκανε μία αποκάλυψη στους followers της. Μία από τις ερωτήσεις των ακολούθων της, ήταν: «Έλεγες ότι δεν ξανά γυρνάμε στους πρώην και εσύ η ίδια τώρα έσπασες τον κανόνα, φίλη».

Με την ίδια να απάντα με τρόπο που επιβεβαιώνει την σχέση της με τον Γιάννη Σιδεράκη: «True. Θυσιάζομαι για εσάς κορίτσια μου! Για να μπορώ με βεβαιότητα -και εμπειρικά πλέον- να σας πω να μη γυρνάτε σε πρώην. Πέρα από την πλάκα! Η αλήθεια είναι πως θεωρώ σχεδόν ακατόρθωτο να πετύχει πραγματικά ένα “πισογύρισμα”… Ωστόσο θέλω να πιστεύω στις δεύτερες ευκαιρίες -αν και εφόσον υπάρχει λόγο- και πως αλλάζουν οι άνθρωποι! Θα είμαστε εδώ και θα δούμε! Ό,τι γίνει μαζί θα το περάσουμε και αυτό».

Τούνη story

Τούνη – Σιδεράκης: Το σχόλιο στην φωτογραφία

Η ίδια στο παρελθόν δεν είχε επιβεβαιώσει ποτέ τις φήμες. Όταν ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή στα social media, τόνισε πως θα αποκαλύψει ξανά σχέση της μόνο αν… αν αρραβωνιαστεί ή μείνει έγκυος! Η σχέση τους όμως αποκαλύφθηκε μέσα από τα social media, καθώς η Ιωάννα Τούνη φωτογραφήθηκε αρκετές φορές με τον σκύλο του Γιάννη Σιδεράκη. Ωστόσο, πριν λίγο καιρό όλα τα σημάδια έδειχναν ότι χώρισαν ξανά… αφού δεν ακολουθούν ο ένας τον άλλον στο instagram.

Το σχόλιο του Γιάννη Σιδεράκη κάτω από την φωτογραφία της, επιβεβαιώνει τη σχέση τους και βάζει τέλος στις φήμες χωρισμού. Με αφορμή τα Βραβεία της Soula Glamorous, στα οποία η Ιωάννα Τούνη κέρδισε τον χωρισμό της χρονιάς (για τον χωρισμό της με τον Χρήστο Τσεβρεντζή) η ίδια έγραψε: «Σε mood βαθιάς και ανυπέρβλητης θλίψης που στα @soulaglamorous awards 2020 κέρδισα μόνο το βραβείο χωρισμού 😢 αχχχχχχχχχχχχχχχ», στη λεζάντα της ακόλουθης φωτογραφίας:

Τούνη story
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις