Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler αποχώρηση 20/1: Ποιος αποχωρεί σήμερα
LIFESTYLE

Survivor spoiler αποχώρηση 20/1: Ποιος αποχωρεί σήμερα

Survivor spoiler αποχώρηση 20/1: Ακόμα ένα επεισόδιο Survivor, κράτησε καθηλωμένους χιλιάδες τηλεθεατές, το οποίο είχε ίντριγκες, ανατροπές και πάνω από όλα κόντρες.

Η ένταση στο “κόκκινο” στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ενώ οι βαριές κουβέντες στο συμβούλιο απέδειξαν πως οι παίκτες άρχισαν από πολύ νωρίς να βγαίνουν εκτός εαυτού. Λίγο η πείνα, λίγο οι ήττες και τώρα η αλλαγή των ομάδων που άλλαξε εντελώς τις ισορροπίες, μπλε και κόκκινη ομάδα είναι μέσα στα νεύρα. Σαφώς βέβαια οι μπλε, είναι σε καλύτερη κατάσταση μιας και οι πολύ δυνατοί παίκτες είναι ακόμα μαζί. Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, κύριο θέμα συζήτησης ήταν οι προμήθειες που καταναλώθηκαν λίγο πριν τη δημιουργία των νέων ομάδων. Η κόκκινη ομάδα, με αρχηγό τον Γιώργο Κοψιδά, πήρε την απόφαση να επιστρέψει τα πράγματα που καταναλώθηκαν, προκειμένου να λήξει το θέμα εκεί. Κάτι τέτοιο δεν έγινε, αφού τελικώς οι προμήθειες που δόθηκαν πίσω ήταν πολύ λιγότερες και έτσι η κόντρα έχει φουντώσει.

Είχαμε και αγώνισμα ασυλίας στο οποίο και οι δύο ομάδες πάλεψαν αλλά μία ήταν η νικήτρια. Φυσικά τα πράγματα δεν άλλαξαν και για ακόμα μία φορά οι Μπλε γλίτωσαν. Η κόκκινη ομάδα για ακόμα μία φορά ήταν κατώτερη των περιστάσεων, προσπάθησε να κάνει κάτι καλύτερο, ωστόσο ηττήθηκε ξανά με 10-6 και πήρε το δρόμο για το συμβούλιο του νησιού, προκειμένου να βγάλει ακόμα ένα υποψήφιο. Έτσι, στο συμβούλιο του νησιού οι Κόκκινοι έπρεπε να αποφασίσουν, ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος, που θα τεθεί στην ψηφοφορία του κοινού προκειμένου να μείνει στο Άγιο Δομίνικο. Αυτός είναι ο Περικλής Κονδυλάτος, που ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του.

Survivor spoiler αποχώρηση 20/1: Ποιος αποχωρεί σήμερα

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Περικλής θα είναι και αυτός που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι, με την Ανθή τελικώς να παραμένει. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου λοιπόν, αυτός θα πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Δείτε ακόμη

Survivor 4: Ποιος θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Λιανό στην παρουσίαση

Κάτια Ταραμπάνκο: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το Survivor

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις