ΣΑΒΒΑΤΟ

06

ΜΑΡΤΙΟΥ

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ: Κατήγγειλε Σιαμπάνη και Άρη στην επιτροπή δεοντολογίας
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟΚ: Κατήγγειλε Σιαμπάνη και Άρη στην επιτροπή δεοντολογίας

Συνεχίζεται το παρασκήνιο για την υπόθεση δωροδοκίας του τερματοφύλακα του Άρη, Μάριου Σιαμπάνη. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε την Τετάρτη (20/1) στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, καταγγελία κατά του Μάριου Σιαμπάνη και της ΠΑΕ Άρης, αλλά και αίτημα διερεύνησης για την εμπλοκή της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Οι «ασπρόμαυροι» προχώρησαν στην πρώτη καταγγελία τους προς τις αρμόδιες αρχές για τη φερόμενη απόπειρα δωροδοκίας, επαναλαμβάνοντας πως θα ακολουθήσουν κι άλλες καταγγελίες «εις βάρος όλων όσοι προσπάθησαν να μας εμπλέξουν στην πλεκτάνη χειραγώγησης αγώνα», όπως σημείωσαν χαρακτηριστικά.

Το πρωί της Τετάρτης (20/1) οι νομικοί της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησαν σε καταγγελία κατά του Μάριου Σιαμπάνη και της ΠΑΕ Άρης, για το γεγονός πως ο Έλληνας τερματοφύλακας των «κίτρινων» δεν ενημέρωσε τις αρχές εντός 48 ωρών, όπως προβλέπει ο κανονισμός, για τη φερόμενη απόπειρα δωροδοκίας πριν από την αναμέτρηση Άρης-ΠΑΟΚ (1-0). Παράλληλα, από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ κατατέθηκε αίτημα διερεύνησης  για το πως αρκετές από τις πληροφορίες της συγκεκριμένης υπόθεσης περιήλθαν σε γνώση της διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, πριν καταγγελθούν επίσημα στις Αρχές.

Σήμα ΠΑΟΚ

Σιαμπάνης: Κατέθεσε αγωγή κατά του ΠΑΟΚ

Ο νεαρός «πορτιέρε» των «κιτρίνων» αξιώνει αποζημίωση ύψους 250.000 ευρώ από τους «ασπρόμαυρους», για τα όσα ακολούθησαν μετά από την καταγγελία του. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώθηκε σήμερα (12/01) με την επίδοση της σχετικής αγωγής από την πλευρά του 21χρονου.

Το γεγονός γνωστοποίησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αναφέροντας: «Όλως τυχαίως, μια ημέρα πριν το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός επιλέχθηκε να επιδοθεί η αγωγή του Μάριου Σιαμπάνη εναντίον της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και προσωπικά του Μάκη Γκαγκάτση με δικηγόρο την… Άσπα Σουλούκου (αδερφή της γενικής διευθύντριας του Ολυμπιακού επιβεβαιώνοντας τις θέσεις μας περί συγκοινωνούντων δοχείων) ζητώντας αποζημίωση 250.000 € . Προφανώς, το παιδί από κάπου πρέπει να βγάλει τη διαφορά από το συμβόλαιο που άφησε στον ΟΣΦΠ για να ζήσει το όνειρό του με 28.000 € στον πάγκο του Άρη.

Η προσοχή μας είναι στραμμένη στον αυριανό αγώνα, ωστόσο μέχρι το τέλος του μήνα θα βρεθούν προ εκπλήξεως με τις νομικές και νόμιμες ενέργειές μας όσοι νομίζουν ότι το να παίζουν με την αξιοπρέπεια του ΠΑΟΚ είναι μια ανέξοδη επιλογή. Να μείνουν συντονισμένοι».

ΣΙΑΜΠΑΝΗΣ

Σιαμπάνης: 24η φύλαξη

Σύμφωνα με την εκπομπή «Δίκη στο Open», με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο πορτιέρε του Άρη έχει 24ωρη φύλαξη από τέσσερις άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, κατέθεσε χθες (21/12) για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Άνθρωποι τον «κίτρινων» ανέφεραν χαρακτηριστικά πως «είπε τα πράγματα όπως ακριβώς συνέβησαν και όχι όπως συμφέρει σε μερίδα των ΜΜΕ να τα παρουσιάζουν».

Μάριος Σιαμπανης