Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: Τα βλέμματα στραμμένα στο Κύπελλο Ελλάδας
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: Τα βλέμματα στραμμένα στο Κύπελλο Ελλάδας

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός: Τα βλέμματα είναι στραμμένα στους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τα βλέμματα είναι στραμμένα στους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη μάχη και αντιμετωπίζει σήμερα τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Οι Πειραιώτες έρχονται από τη δύσκολη νίκη με 1-0 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα όπου ο Χασάν λύτρωσε την ομάδα του με κεφαλιά στο 90+3. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 45 βαθμούς, 10 παραπάνω από τον ΠΑΟΚ, ενώ παραμένει αήττητος. Η ομάδα του Αγρινίου από την άλλη δεν δείχνει καλό πρόσωπο αγωνιστικά και βρίσκεται 12 θέση έχοντας μόλις 11 βαθμούς. Ο Παναιτωλικός συνεχίζει την κακή πορεία που είχε πέρσι και φέτος. Υπενθυμίζουμε πως λίγο έλειψε να πέσει κατηγορία, ωστόσο οι δύο τελευταίες νίκες που πήρε στα play-off τον κράτησαν στην Α’ Κατηγορία.

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: Τα πλάνα του Μάρτινς

Σήμερα οι ”ερυθρόλευκοι” θα παραταχθούν με πολλές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βαρύ πρόγραμμα και ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να ξεκουράσει πολλούς παίκτες, προκειμένου να τους έχει ετοιμοπόλεμους στα παιχνίδια που ακολουθούν σε Europa League και Super League. Επιπλέον, θέλει να δει να βρίσκουν ρυθμό και παίκτες που δεν είναι πρώτης γραμμής. Από τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, μόνο οι Μπουχαλάκης και Σισέ θα κρατήσουν τη θέση τους στη βασική ενδεκάδα.

Ιδιαιτερότητα υπάρχει στη θέση κάτω από τα δοκάρια, καθώς ο Κρίστινσον εμφανίζεται φαβορί έναντι του Τζολάκη και πιθανότατα θα κάνει το ντεμπούτο του στο ερυθρόλευκο τέρμα. Μπροστά του, στα στόπερ θα έχει τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και τον Σισέ, αριστερά τον Χολέμπας και δεξιά τον Ανδρούτσο, Πέπε, Μπουχαλάκης, Τιάγκο θα είναι στα χαφ, Βρουσάι, Μπρούμα στα άκρα και ο σκόρερ της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Ολυμπιακός

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: Πώς θα παραταχθεί η ομάδα του Αγρινίου

Το ντεμπούτο τους με τη φανέλα του Παναιτωλικού ενδέχεται να κάνουν αύριο (20/1) οι Μπαρμπόσα και Τσότσαλιτς, καθώς ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός και ο Βόσνιος στόπερ που αποκτήθηκαν πρόσφατα, συμπεριλήφθηκαν για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Αντίθετα εκτός έμειναν οι Ντίας, Μάζουρεκ, Ταχάρ, Βέργος για να πάρουν ανάσες, ο Μεντόσα και ο τραυματίας Καρασαλίδης.

Η αποστολή των «κυανοκίτρινων» είναι η εξής: Κνετ, Μεντίνα, Βάντερσον, Αρσούρα, Αζάντι, Ματσόλα, Ντάλσιο, Αριγίμπι, Άλβαρες, Μπαρμπόσα, Περέιρα, Μελίσσας, Μανθάτης, Τζανακάκης, Τσότσαλιτς, Τσιγγάρας, Μαλής, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Σκόνδρας, Γιάκολις.

Παναιτωλικός
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις