Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναιτωλικός – Ολυμπιακός κύπελλο: Με αυτή την ενδεκάδα θα παίξει ο Μάρτινς
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός κύπελλο: Με αυτή την ενδεκάδα θα παίξει ο Μάρτινς

Παναιτωλικός - Ολυμπαικός κύπελλο: Στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός για δεύτερη φορά σε διάστημα λίγων ημερών υποδέχεται τον Ολυμπιακό.

Στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός για δεύτερη φορά σε διάστημα λίγων ημερών υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Μετά τον αγώνα για το πρωτάθλημα, σήμερα (20/1) η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα φιλοξενεί τον Ολυμπιακό για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Πειραιώτες έρχονται από τη δύσκολη νίκη με 1-0 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα όπου ο Χασάν λύτρωσε την ομάδα του με κεφαλιά στο 90+3. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 45 βαθμούς, 10 παραπάνω από τον ΠΑΟΚ, ενώ παραμένει αήττητος. Η ομάδα του Αγρινίου από την άλλη δεν δείχνει καλό πρόσωπο αγωνιστικά και βρίσκεται 12 θέση έχοντας μόλις 11 βαθμούς.

Παναιτωλικός – Ολυμπαικός: Η ενδεκάδα των Πειραιωτών

Όπως αναμενόταν, λοιπόν, με τα παιχνίδια να διαδέχονται το ένα το άλλο, ο Πέδρο Μαρτίνς θα κάνει αρκετές αλλαγές. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ρεπόρτερ Ολυμπιακού Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να δώσει γάντια βασικού στον Έγκμουντουρ Κρίστινσον, ενώ στην άμυνα θα αγωνιστούν Ανδρούτσος, Αβραάμ, Σισέ και Χολέμπας. Από εκεί και πέρα, Πέπε, Μπουχαλάκης, Τιάγκο θα είναι στα χαφ, Βρουσάι, Μπρούμα στα άκρα και ο «χρυσός» σκόρερ της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ, Χασάν, στην κορυφή της επίθεσης. Να σημειώσουμε πως θέση βασικού γκολκίπερ διεκδικεί και ο Τζόλακης, αλλά ο Μαρτίνς φαίνεται πως έχει καταλήξει στον Ισλανδό πορτιέρο.

Παναιτωλικός: Όλα τα τεστ αρνητικά

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ σήμερα (20/1): «Αρνητικά ήταν στο σύνολό τους τα αποτελέσματα των covid test που πραγματοποιήθηκαν στο ποδοσφαιρικό τμήμα και το προσωπικό της ομάδας μας ενόψει του σημερινού αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό». Στα αγωνιστικά τώρα, ο προπονητής της ομάδας του Αγρινίου, Τραϊανός Δέλλας θα έχει αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Ο Έλληνας τεχνικός των «καναρινιών» συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ματς με τον νταμπλούχο Ελλάδας, τόσο τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό Μπαρμπόσα, όσο και το Βόσνιο στόπερ, Τσότσαλιτς. Αντίθετα εκτός έμειναν για τα «καναρίνια» οι Ντίας, Μάζουρεκ, Ταχάρ, Βέργος για να πάρουν ανάσες ενόψει και των συνεχόμενων αγώνων σε πρωτάθλημα Κύπελλο.

Ο Μεντόσα είναι επίσης εκτός όπως και ο τραυματίας Καρασαλίδης. Η αποστολή των «κυανοκίτρινων» είναι η εξής: Κνετ, Μεντίνα, Βάντερσον, Αρσούρα, Αζάντι, Ματσόλα, Ντάλσιο, Αριγίμπι, Άλβαρες, Μπαρμπόσα, Περέιρα, Μελίσσας, Μανθάτης, Τζανακάκης, Τσότσαλιτς, Τσιγγάρας, Μαλής, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Σκόνδρας, Γιάκολις.

Παναιτωλικός
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις