Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ 2 – 2η αγωνιστική: Νίκες για δύο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ 2 – 2η αγωνιστική: Νίκες για δύο

Σούπερ Λιγκ 2 - 2η αγωνιστική: Κερδισμένοι της αγωνιστικής η Ξάνθη και τα Τρίκαλα, επιβλήθηκαν με το ίδιο σκορ (1-0) τον Ιωνικό και τον Απόλλωνα Λάρισας αντίστοιχα

Σούπερ Λιγκ 2 – 2η αγωνιστική: Στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Super League 2 έφτασε η Ξάνθη η οποία επιβλήθηκε 1-0 του Ιωνικού και τον ανάγκασε στην πρώτη του ήττα. Σε ένα παιχνίδι, μάλιστα, στο οποίο στην εξέδρα παρατηρήθηκε προσέλευση αρκετού κόσμου κατά παράβαση του πρωτοκόλλου υγείας!  Το χρυσό γκολ για τους ακρίτες πέτυχε στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων ο Καπνίδης! Από κει και πέρα ξεχώρισε η νίκη των Τρικάλων κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας 1-0, με χρυσό σκόρερ τον Σταματή στο πρώτο λεπτό του δεύτερου ημιχρόνου. Οι νικητές μάλιστα, ζήτησαν έντονα και πέναλτι στο 67 ενώ είχαν και ακυρωθέν γκολ με τον έμπειρο Αθανασιάδη. 

Στη Λιβαδειά τα Χανιά φρέναραν τον γηπεδούχο Λεβαδειακό 1-1. Οι Βοιωτοί έχουν κάκιστη παράδοση με τους Κρητικούς και μολονότι ισοφάρισε με το Λιάγκα στο 77’ δεν κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι κόντρα στα Χανιά που είχαν προηγηθεί με τον Γκέκα στο 27. Ήταν το 4ο σερί παιχνίδι στο οποίο ο Λεβαδειακός δεν μπορεί να κερδίσει τα Χανιά (ρεκόρ 0-3-1).

νικη για τα τρικαλα

Σούπερ Λιγκ 2 – 2η αγωνιστική: Ισοπαλίες και σε Ρόδο, Ιεράπετρα

Χωρίς νικητή τελείωσε και το ματς της Ιεράπετρα, ανάμεσα στον τοπικό ΟΦΙ και τον Καραϊσκάκη Αρτας (2-2). Το σκορ άνοιξε για τους Ηπειρώτες ο Δεινόπαππας στο 9 με πανέμορφο “σκαφτό” και ο Δούμτσιος με γκολάρα για χάιλαϊτ έκανε το 1-2 στο 36’. Ενδιάμεσα οι Ιεραπετρίτες είχαν ισοφαρίσει με το εύστοχο πέναλτι του Ντάλα Κόστα (30’). Το τελικό 2-2 πέτυχε ο Γκίνι για τον ΟΦΙ. Στη Ρόδο, τέλος, Διαγόρας και Παναχαϊκή αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 με τα γκολ των Μπάτροβιτς (8’) για τους Αχαιούς και γκολάρα Ντοριβάλ (33’) με φάουλ για τους Ροδίτες. Ο Διαγόρας, μάλιστα, ολοκλήρωσε το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Σμυρλή (39’).

κερδισε η ξανθη

Δείτε ακόμη: 

Ο Γιαννάκης για τον Γκάλη, ο Σπανούλης για τον “δράκο”
ΠΑΟΚ: «Η Μπολόνια προσφέρει 6 εκ. ευρώ για τον Σφιντέρσκι»!
Στον αέρα η πρώτη “πράσινη” μεταγραφή, δεν συναινεί η ομάδα του παίκτη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις