Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ 2 – 2η αγωνιστική: Μαραθωνίου συνέχεια
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ 2 – 2η αγωνιστική: Μαραθωνίου συνέχεια

Σούπερ Λιγκ 2 - 2η αγωνιστική: Στη σεντρα ξανά οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 - Μόνο δύο oi ομάδες που στοχεύουν στο 2x3 βαθμούς

Σούπερ Λιγκ 22η αγωνιστική: Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις θα είναι συνεχείς στην Σούπερ Λιγκ 2 για να “βγουν” οι ημερομηνίες. Έτσι αμέσως μετά τα πρώτα ματς του Σαββατοκύριακου έχουμε αγωνιστική και μεσοβδόμαδα. Πέντε αγώνες στο αποψινό πρόγραμμα, το οποίο έχει σπουδαία ματς, αλλά δύο ξεχωρίζουν. Στη Ρόδο o Διαγόρας, που πήρε βαθμό στην Ιεράπετρα από τον ΟΦΙ (1-1), υποδέχεται την φιλόδοξη Παναχαϊκή, η οποία άφησε βαθμούς κόντρα στα Τρίκαλα εντός έδρας (1-1) στην πρεμιέρα. 

Μεγάλο ματς που θυμίζει κορυφαία κατηγορία και στην Ξάνθη, εκεί όπου η τοπική ομάδα μετά από 30 χρόνια παίζει εντός έδρας για την δεύτερη τη τάξη κατηγορία. Οι Θρακιώτες ξεκίνησαν με ισοπαλία στη Λάρισα με τον τοπικό Απόλλωνα. Αντίπαλος απόψε ο Ιωνικός, μία από τις δύο μόνον ομάδες που ξεκίνησαν το Σαββατοκύριακο με νίκη (1-0 στην Κρήτη τον Εργοτέλη με γκολ του Κάστρο).

 sthn xanthi dokimazetai o ionikos

Σούπερ Λιγκ 2 – 2η αγωνιστική: Ο Λεβαδειακός και οι άλλοι

Ο έτερος νικητής της πρώτης αγωνιστικής, ο Λεβαδειακός που έκανε άνετο πέρασμα 2-0 από την Αρτα επί του Καραϊσκάκη, υποδέχεται τα Χανιά. Για την ομάδα της Κρήτης είναι πρώτο φετινό επίσημο παιχνίδι. Aφού για την πρώτη αγωνιστική θα έπαιζε με την Δόξα Δράμας που αναβάλλονται τα ματς της μέχρι την έκδοση τελεσίδικης απόφασης αδειοδότησης. Στα άλλα ματς της ημέρας, ο ΟΦΙ υποδέχεται στην Ιεράπετρα τον Καραϊσκάκη, ενώ τα Τρίκαλα φιλοξενούν τον Απόλλωνα Λάρισας. Αναβάλλεται ασφαλώς το Δόξα Δράμας – Εργοτέλης.

isopaloi sthn premiera ofi kai diagoras

Δείτε ακόμη: 

Ο Γιαννάκης για τον Γκάλη, ο Σπανούλης για τον “δράκο”
ΠΑΟΚ: «Η Μπολόνια προσφέρει 6 εκ. ευρώ για τον Σφιντέρσκι»!
Στον αέρα η πρώτη “πράσινη” μεταγραφή, δεν συναινεί η ομάδα του παίκτη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις