Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Κορυφή ξανά!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Κορυφή ξανά!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Η Λέστερ για πλάκα 2-0 την Τσέλσι και έπιασε κορυφή στο +1 από την Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ με ματς παραπάνω

20.01.2021 | 00:15

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Τρομερή Λέστερ διέλυσε την Τσέλσι 2-0 και πήρε ακόμα τρεις βαθμούς στη μάχη πλασαρίσματος στην κορυφή. Οι “αλεπούδες” ξεκίνησαν πολύ δυνατά και δεν άφησαν περιθώριο αντίδρασης στην Τσέλσι. Προηγήθηκαν με το γκολ του Ντιντί στο 6’, ενώ είχαν κι άλλες ευκαιρίες. Η ανωτερότητά τους έφερε αποτέλεσμα εκ νέου στο 41’ με τον Μάντισον να πετυχαίνει το 2-0. 

Στην επανάληψη η ομάδα του Ρότζερς έκανε συντήρηση και διαχείριση του αποτελέσματος. Η Τσέλσι πίεσε, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο Λάμπαρντ δεν έδειξε να είναι σε θέση να ανακατέψει την τράπουλα, έκανε μόλις δύο αλλαγές μολονότι έχανε από νωρίς. Στο τέλος η ήττα μάλλον φυσιολογικά ήρθε.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Η Γουέστ Χαμ

Με ένα γκολ του Μπόουεν και ένα του Αντόνιο η Γουέστ Μπρομ εκεταλλεύτηκε τη φόρμα της και συνέχισε με νίκες. Επιβλήθηκε 2-1 της Γουέστ Μπρομ που αντιστάθηκε σθεναρά και είχε προσωρινά ισοφαρίσει με τέρμα του Περέιρα στο 51’. Με τη νίκη αυτή η Γουέστ Χαμ επέκτεινε το σερί της και πλέον “αγγίζει” την πεντάδα και το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Δείτε ακόμη: 

Ο Γιαννάκης για τον Γκάλη, ο Σπανούλης για τον “δράκο”
ΠΑΟΚ: «Η Μπολόνια προσφέρει 6 εκ. ευρώ για τον Σφιντέρσκι»!
Στον αέρα η πρώτη “πράσινη” μεταγραφή, δεν συναινεί η ομάδα του παίκτη
Exit mobile version