Ευρώπη – κύπελλα: Χοντρό κάζο Ρόμα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ευρώπη – κύπελλα: Χοντρό κάζο Ρόμα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Ευρώπη - κύπελλα:  Εχασε στην παράταση 2-4 από τη Σπέτσια και αποκλείστηκε από το Κόπα Ιτάλια - Ανετα η Σαουθάμπτον στην Αγγλία, προκρίθηκε 2-0 την Σρούσμπερι

20.01.2021 | 09:13

Ευρώπηκύπελλα: Ανετη η πρόκριση της Σαουθαμπτον στο κύπελλο Αγγλίας. Σε ματς που “χρώσταγε” από τον γ’ γύρο αντιμετώπισε την Σρούσμπερι την οποία υπέταξε και απέκλεισε με σχετική άνεση. Και λέμε σχετική άνεση, διότι για να καθαρίσει το ματς χρειάζεται να πέσουν 89’ λεπτά. Οι άγιοι είχαν μείνει προηγηθεί με τον Νλουντούλου στο 16’ αλλά παρότι δεν επέτρεψαν φάσεις στα καρέ τους δεν πετύχαιναν το δεύτερο γκολ. 

Ως αποτέλεσμα το ματς έμεινε ανοιχτό ώστε 89’, όταν ο Γουόρντ-Πράουζ πέτυχε το 2-0 και όλα τελείωσαν. Πλέον η Σαουθάμπτον καλείται να αντιμετωπίσει εντός έδρας την Άρσεναλ για τον τέταρτο γύρο. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή και ο νικητής θα αναδειχθεί στα 90 τα 120 λεπτά ή και τα πέναλτι αν χρειαστεί. 

Ευρώπη – κύπελλα: Χαστούκι στη Ρόμα!

Μετά την βαριά ήττα 3-0 από την Λάτσιο, η Ρόμα δέχτηκε ηχηρό χαστούκι στο κύπελλο. Ηττήθηκε 2-4 στην παράταση από την Σπέτσια και αποκλείστηκε από την επόμενη φάση του κυπέλλου. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά και στο 15’ προηγήθηκαν 0-2 με πέναλτι του Γκαλαμπίνοφ (6’) και τέρμα του Σαπονάρα. Οι τζιαλορόσι απάντησαν με Πελεγκρίνι. (43’ πεν.) και Μκιταριάν (73΄), για να στείλουν το ματς στην παράταση. Εκεί που όλα έδειχναν ότι η ψυχολογία είναι πια με το μέρος των γηπεδούχων, η Ρόμα κατέρρευσε και η Σπέτσια με Βέρδε (107’) και Σαπονάρα (119) σφράγισε μια τεράστια νίκη και πρόκριση μέσα στο Ολίμπικο! Τώρα η Σπέτσια θα αντιμετωπίσει τη Νάπολι την ερχόμενη εβδομάδα για μια θέση στα ημιτελικά.

Δείτε ακόμη: 

Ο Γιαννάκης για τον Γκάλη, ο Σπανούλης για τον “δράκο”
ΠΑΟΚ: «Η Μπολόνια προσφέρει 6 εκ. ευρώ για τον Σφιντέρσκι»!
Στον αέρα η πρώτη “πράσινη” μεταγραφή, δεν συναινεί η ομάδα του παίκτη
Exit mobile version