Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Χάρι Μπραντ πέθανε: Νεκρός ο γιος της Στέφανι Σέιμουρ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Χάρι Μπραντ πέθανε: Νεκρός ο γιος της Στέφανι Σέιμουρ

Χάρι Μπραντ πέθανε: Σύμφωνα με το Page Six, ο 24χρονος γιος της Στέφανι Σέιμουρ βρέθηκε νεκρός την Κυριακή.

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι ο γιος της Στέφανι Σέιμουρ και του δισεκατομμυριούχου συζύγου της Πίτερ Μπραντ, Χάρι Μπραντ, βρέθηκε νεκρός. Ο Χάρι Μπραντ έχασε τη ζωή του από υπερβολική δόση ναρκωτικών, όπως ανακοίνωσε την Δευτέρα, η οικογένεια του.

Σύμφωνα με το Page Six, ο 24χρονος γιος της Στέφανι Σέιμουρ βρέθηκε νεκρός την Κυριακή, λίγες μόλις μέρες πριν από την προγραμματισμένη είσοδό του σε κλινική απεξάρτησης. Η μάχη του Χάρι με τις εξαρτήσεις ήταν γνωστή στους κύκλους της μόδας και δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικητής, αναφέρουν οι γονείς του σε μια δήλωση στα MME.

Ο Χάρι Μπράντ μαζί με τον αδελφό του είχαν δημιουργήσει μαζί μια ιδιαίτερα πρωτοποριακή σειρά unisex καλλυντικών για τη MAC. Οι δύο νεαροί έκαναν πάντα αίσθηση με τις κοινές τους εμφανίσεις στα κοσμικά event, και δέχονταν εγκωμιαστικά σχόλια για το στυλ τους.

«Με τεράστια θλίψη μοιραζόμαστε μαζί σας την είδηση ότι ο πολυαγαπημένος μας γιος, Χάρι Μπράντ, έχασε τη μάχη με τις εξαρτήσεις και πέθανε αφού έλαβε κατά λάθος υπερβολική δόση συνταγογραφούμενων ναρκωτικών. Οι καρδιές μας έχουν ραγίσει. Ο Χάρι ήθελε να ξεπεράσει τον εθισμό του και σε λίγες μέρες επρόκειτο να μπει ξανά σε κέντρο απεξάρτησης. Το γεγονός ότι αυτή η φρικτή ασθένεια έβαλε τέλος τόσο σύντομα στη ζωή του Χάρι θα μας θλίβει για πάντα» αναφέρει η ανακοίνωση των γονιών του Χάρι, ζητώντας από τα media να σεβαστούν τον πόνο της οικογένειας αυτές τις δύσκολες ώρες και να κρατήσουν αποστάσεις.

Χάρι Μπραντ instagram
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις