Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Θανάσης Ευθυμιάδης Σρόιτερ: Η κατάθλιψη, η γυναίκα της ζωής του, η δόξα και η ασκητική ζωή
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Θανάσης Ευθυμιάδης Σρόιτερ: Η κατάθλιψη, η γυναίκα της ζωής του, η δόξα και η ασκητική ζωή

Θανάσης Ευθυμιάδης Σρόιτερ: Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μίλησε για τις μεγάλες και ριζικές αλλαγές που έχει κάνει στη ζωή του.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης είναι ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες ηθοποιούς. Οι ερμηνείες του είναι χαρακτηριστικές ενώ υπήρχαν και αρκετοί ρόλοι που ο κόσμος ταυτίστηκε με αυτούς. Σειρές που θυμόμαστε μαζί του είναι οι ”Δύο Ξένοι”, ”Safe Sex”, ”Ντόλτσε Βίτα”, ”Αλίκη”. Χθες ο ηθοποιός παραχώρησε στον Alpha και στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ ”Tik talk” μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Ο ηθοποιός μίλησε για την ασκητική ζωή που επέλεξε τα τελευταία χρόνια για εκείνον και την οικογένειά του, ενώ οι δύο άντρες δεν δίστασαν να περπατήσουν πάνω σε σπασμένα γυαλιά.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μίλησε για τις μεγάλες και ριζικές αλλαγές που έχει κάνει στη ζωή του, τον λόγο για τον οποίο περπατά ξυπόλητος χειμώνα-καλοκαίρι και αποκάλυψε πως για οκτώ χρόνια βρισκόταν σε κατάθλιψη. Ο ηθοποιός μίλησε για τη χλιδάτη ζωή που έκανε νεαρότερος, με τα αυτοκίνητα και τα μπουζούκια και εξήγησε πώς από την επιτυχία της «Ντόλτσε Βίτα» έφτασε να κάνει ασκητική ζωή.

Ευθυμιάδης: Το κομμάτι της δόξας και της χλιδής, το έζησα

«Εγώ ξεκίνησα το 1987. Πήγαινα στη σχολή του θεάτρου. Έζησα τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης. Τότε που ξεκίνησα το 1993 κάναμε 2 εβδομάδες για να γυρίσουμε ένα επεισόδιο τώρα θέλουν δυο μέρες. Το κομμάτι της δόξας και της χλιδής, το έζησα. Τη μέρα που έκανε πρεμιέρα το Ντόλτσε Βίτα, είχα ένα μεγάλο χωρισμό. Και δεν χάρηκα την επιτυχία. Οκτώ χρόνια είχα τις μαύρες μου εξαιτίας ενός χωρισμού. Δεν χάρηκα την επιτυχία.

Ευθυμιάδης: Από τη στιγμή που είδα για πρώτη φορά τη γυναίκα μου δεν ακούμπησα άλλη γυναίκα

«Η Αννα ήταν μοντέλο στο Μιλάνο και μόλις ήρθε στην Ελλάδα είπε εδώ θέλω να μείνω. Είπε στο πρακτορείο της ότι θέλει να μείνει στην Ελλάδα. Γνωριστήκαμε στο σίριαλ του Μανούσου Μανουσάκη “Για την Άννα”. Αν ο Θεός μου ξαναστείλει μια καλή γυναίκα είπα ότι θα πρέπει να είμαι πολύ αφοσιωμένος. Μπορεί αύριο να ερωτευτώ κάποια στιγμή κάποια άλλη αλλά θέλω να το πω από τη στιγμή που την είδα για πρώτη φορά τη γυναίκα μου δεν ακούμπησα άλλη γυναίκα και παραμένουμε ερωτευμένοι.

Ευθυμιάδης: Ευγνωμονώ την οικονομική κρίση

«Ευγνωμονώ την οικονομική κρίση. Σταμάτησα την τηλεόραση γιατί σταμάτησαν τα λεφτά. Έχω χρέη όπως ο μισός πλανήτης. Κάνουμε ρυθμίσεις όπως όλοι. Οι φίλοι μου με λένε μοναχό. Περπατάω ξυπόλυτος χειμώνα καλοκαίρι. Η ενέργεια που παίρνω από τη γη με κρατάει υγιή. Γίνεται αποτοξίνωση. Έρχομαι καθημερινά σε επαφή με τη φύση».

Ευθυμιάδης: Περπατά σε σπασμένα γυαλιά μαζί με τον Αντώνη Σρόιτερ

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης έχει τους δικούς του τρόπους για να ξεπερνά τους φόβους του. O διαλογισμός είναι στην καθημερινότητά του, ενώ δεν διστάζει να περπατήσει πάνω σε σπασμένα γυαλιά. Μάλιστα κατά τη διάρκεια του γυρίσματος έδειξε στον Αντώνη Σρόιτερ τον τρόπο και πώς αυτό τον βοηθά να ξεπεράσει τους φόβους του. Δείτε τους δύο άντρες να περπατούν σε σπασμένα γυαλιά στο παρακάτω βίντεο, που καλό θα ήταν να μην δουν ανήλικοι περπατώντας σε σπασμένα γυαλιά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις