Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor Πάνος Καλίδης: Ο Ολυμπιακός, οι νέες ομάδες και η μάχη με τον Τριαντάφυλλο
LIFESTYLE

Survivor Πάνος Καλίδης: Ο Ολυμπιακός, οι νέες ομάδες και η μάχη με τον Τριαντάφυλλο

Survivor Πάνος Καλίδης: Μεγάλες ήταν οι αλλαγές στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor.

Μεγάλες ήταν οι αλλαγές στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Μετά και την αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο από το παιχνίδι λόγω προβλημάτων υγείας, η παραγωγή αποφάσισε να ”σπάσει” τις δύο ομάδες και να φτιάξει δύο νέες. Οι κόκκινη και η μπλε ομάδα πήραν τη θέση των Διάσημων και των Μαχητών. Γιώργος Κοψιδάς και Τζέιμς Καφετζής επέλεξαν τις νέες τους ομάδες. Σε μια στιγμή των επιλογών ακούστηκε και το όνομα του Πάνου Καλίδη. Ο παίκτης μπήκε στο συμβούλιο και όταν ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τον Πάνο Καλίδη «ποια ομάδα πιστεύεις ότι σε διάλεξε» εκείνος απάντησε: «Ο Ολυμπιακός!» και όλοι γέλασαν. Τελικά πήγε στην μπλε ομάδα και όχι στην… κόκκινη.

Survivor: Πάνος Καλίδης εναντίον Τριαντάφυλλου

Το αγώνισμα ασυλίας στο Survivor με τις νέες ομάδες πρόσφερε και την… τιτανομαχία που όλοι περιμέναμε, με τον Πάνο Καλίδη και τον Τριαντάφυλλο να τίθενται αντίπαλοι και τον πρώτο να κερδίζει. Οι δύο τραγουδιστές και συνάδελφοι είναι πια «εχθροί», αποτελώντας «μυθικές» μορφές του φετινού παιχνιδιού, με τη μεταξύ τους μάχη να αναμένεται όσο καμία άλλη και τον πόντο να κρίνεται, πραγματικά, στη λεπτομέρεια.

Ο Καλίδης, μάλιστα, βρέθηκε πρώτος στις κορίνες, δείχνοντας μια αγωνιστική ταυτότητα, που δεν είχαμε δει στην προηγούμενη ομάδα του, ενώ σε αυτές κατάφερε πρώτος να ρίξει την τελευταία, παίρνοντας τον πόντο και επικρατώντας του Τριαντάφυλλου, με τον οποίο είχε εκνευριστεί σε άλλο επεισόδιο, στον πιο σπουδαίο αγώνα που έχουμε δει στο φετινό Survivor.

Survivor: Οι δύο ομάδες

Στην ομάδα του Τζέιμς Καφετζή που θα έχει το μπλε χρώμα είναι ο Αλέξης Παππάς, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Νίκος Μπάρτζης, η Έλενα Κρεμλίδου Μαριπόζα, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Πάνος Καλίδης, ο Χρήστος Σταμούλης και η Άννα Μαρία Βέλη.

Στην ομάδα του Γιώργου Κοψιδά που θα είναι οι κόκκινοι, είναι η Ασημίνα Ιγγλέζου, η Ανθή Σαλαγκούδη, ο Γιώργος Κορόμι, ο Τριαντάφυλλος, ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Περικλής Κονδηλάτος και η Σοφία Μαργαρίτη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις