Δίδυμοι Big Brother – παραπλάνηση: “Συγγνώμη” από Καραβάτου και Κρατερό

LIFESTYLE

Δίδυμοι Big Brother – παραπλάνηση: “Συγγνώμη” από Καραβάτου και Κρατερό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Δίδυμοι Big Brother - παραπλάνηση: Σάλος έχει προκληθεί στα social media, μετά την αποκάλυψη διδύμων αδελφών, ότι πήγαν με την ίδια κοπέλα, χωρίς όμως να της αποκαλύψουν ότι συνευρέθηκε και με τους δύο.

19.01.2021 | 12:51

Σάλος έχει προκληθεί στα social media το τελευταίο 24ωρο, σχετικά με την αποκάλυψη των διδύμων αδελφών Βαρουξή, οι οποίοι συμμετείχαν στο Big Brother 2020, ότι πήγαν με την ίδια κοπέλα, χωρίς όμως να της αποκαλύψουν ότι συνευρέθηκε και με τους δύο. Συγκεκριμένα, τα δύο αδέλφια είχαν βρεθεί καλεσμένα στην εκπομπή “Στη Φωλιά των Κου-Κου”, με τον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου να τους ρωτούν: “Έχεις συνευρεθεί ερωτικά με κοπέλα που νόμιζε ότι ήσουν ο αδελφός σου;”. Το ένα από τα δύο αδέλφια, ο Χρήστος Βαρουξής, απάντησε: “Ναι, το απαντήσαμε αυτό και πριν. Ναι. Που είχα πάει εγώ πρώτα και μετά πήγε ο Παναγιώτης”. “Α εμείς δεν είχαμε καταλάβει ότι είχατε συνευρεθεί”, σχολιάζει η Κατερίνα Καραβάτου στη συνέχεια και προσθέτει: “Νομίζαμε ότι είχατε βρεθεί μόνο για ραντεβού…”.

“Όχι όχι” απαντά γελώντας ο ένας αδερφός. “Όχι, κοπέλα όμως. Όχι κοπέλα του Χρήστου ή κοπέλα μου. Δεν ήταν σχέση. Να το διευκρινίσουμε”. Η Κατερίνα Καραβάτου το συνεχίζει, λέγοντας: “Λέτε ότι είστε ίδιοι παντού. Αυτό, το έχετε μετρήσει με κάποιον τρόπο;”.

Δείτε το απόσπασμα:

Δίδυμοι Big Brother – παραπλάνηση: Η απάντηση

Η απάντηση των αδελφών Βαρουξή μετά τον σάλοΜετά τον σάλο που προκλήθηκε στα social media, από αυτή την απίστευτη ομολογία των δύο αδελφών, οι δυο τους έσπευσαν να δικαιολογηθούν και να… εξηγήσουν πώς ακριβώς έγιναν τα πράγματα. Πάντως, αν κρίνουμε από τις απαντήσεις τους, μάλλον δεν έχουν αντιληφθεί ακριβώς γιατί προκλήθηκαν τόσες αντιδράσεις.

Χρήστος Βαρουξής

“Kακώς κάθομαι και μπαίνω στη διαδικασία να γράψω και να εξηγήσω αλλά επειδή βλέπω ότι κάποιους δεν τους αρέσει και τόσο που είπαμε ότι υπάρχει περίπτωση να μπούμε Survivor, για να χαλάσουν την εικόνα μας θυμήθηκαν να ξεθάψουν από την εκπομπή που ήμασταν 1 εβδομάδα πριν και πάνε να γράψουν ότι είμαστε και “Βιαστές”. Όταν σε μια σχέση 3 ατόμων (εγώ ο αδερφός μου και μια κοπέλα) η οποία έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της να κάνει κάτι και με τους δυο και όπως ανέφερα στην εκπομπή δεν μας είπε κάτι αλλά θεωρώ ότι μας κατάλαβε και ήταν κάτι που σε εισαγωγικά το ήθελε. Αυτό θεωρείτε βιασμός; Mην προσπαθείτε να βγάλετε από τη μύγα ξύγκι”.

Παναγιώτης Βαρουξής

“Λυπάμαι πάρα πολύ που εν έτει 2021 συνεχίζει να παρερμηνεύεται και να αλλοιώνεται η ειλικρίνεια δύο παιδιών 22 χρονών που απλά μπήκαν σε ένα παιχνίδι και απάντησαν ξεκάθαρα στις ερωτήσεις που τους γινόντουσαν χωρίς δισταγμό διότι δεν είχαν τίποτα να κρύψουν διότι δεν είχαν κάνει τίποτα κακό καθώς το να συνευρεθείς σεξουαλικά με μία ΚΟΠΕΛΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΣ δεν είναι έγκλημα όπως το παρουσιάζετε… έγκλημα και ΒΙΑΣΜΟΣ θα θεωρούνταν αν χωρίς τη θέληση και επιθυμία της κοπέλας προχωρούσαμε σε μία τέτοια ενέργεια είτε εγώ είτε ο αδερφός μου… Έχουμε διδαχθεί από την οικογένειά μας να σεβόμαστε το γυναικείο φύλο με κύριο πρότυπο και παράδειγμα τη μητέρα μας… έχουμε ηθικές αξίες και πορευόμαστε με αυτές, παρά το νεαρό της ηλικίας μας… και θα θέλαμε να γίνει σεβαστό αυτό…”.

Δίδυμοι Big Brother: Η “απολογία” των Κατσούλη και Καραβάτου

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, σε έντονα φορτισμένο κλίμα, έκαναν το πρωί της Τρίτης μια διαφορετική έναρξη στην εκπομπή τους, προχωρώντας σε δημόσια απολογία, μετά τον σάλο που προέκυψε από τις δηλώσεις των αδελφών Βαρουξή. “Καλημέρα. Σήμερα ξεκινάμε αλλιώς. Γιατί τα πράγματα είναι πια αλλιώς”, είπε αρχικά ο Κρατερός Κατσούλης και τον λόγο πήρε η Κατερίνα Καραβάτου αναφέροντας τα εξής:

“Σκέφτομαι πως αυτές οι στιγμές, αυτό που βασικά απαιτούν, είναι αυτοκριτική, είναι σκέψη, είναι προσοχή, είναι επαναπροσδιορισμός, είναι δύναμη και βασικά είναι ειλικρίνεια και αλήθεια. Έφταιξα και ήταν λάθος. Όχι μόνο για τη συμπεριφορά μου, αλλά και για τις επιλογές που έχω κάνει πριν από αυτή τη συμπεριφορά. Αλλά όλα αυτά πρόκειται να διορθωθούν και αυτό είναι μια απόφαση και υπόσχεση ζωής για εμένα και προς τον εαυτό μου και προς όλους εσάς. Γιατί πιστεύω και πιστεύουμε ότι το να είσαι παρουσιαστής δεν είναι προνόμιο, αλλά είναι ευθύνη”.

Στη συνέχεια, ο Κρατερός Κατσούλης δήλωσε: “Επειδή ακριβώς είναι ευθύνη, είμαστε εδώ για να τις επωμιστούμε και για να απολογηθούμε. Ένα μεγάλο ειλικρινές συγγνώμη για το λάθος που κάναμε. Ένα συγγνώμη που άθελά μας δημιουργήσαμε τόσο θυμό, πόνο, οργή που σε κάποιες περιπτώσεις εξελίχθηκε ακόμα και σε μίσος και εκφράστηκε ακόμα και με κατάρες προς εμάς, τα παιδιά μας, τους γονείς μας, την οικογένειά μας. Συγγνώμη που κλονίσαμε την σχέση εμπιστοσύνης την καθημερινή, που έχουμε φτιάξει τόσα χρόνια -και δεν αναφέρομαι στα τελευταία 4 μόνο. Συγγνώμη που αυτή τη φορά δεν κάναμε σωστά τη δουλειά μας. Συγγνώμη από όλους μας, από τον σταθμό, την ομάδα, τον αρχισυντάκτη, από εμάς τους ίδιους και μια υπόσχεση: πιστέψτε με, το πάθημα έγινε μάθημα”.

Exit mobile version