Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μελάνια Τραμπ αποχαιρετισμός: Το επτάλεπτο αντίο
ΚΟΣΜΟΣ

Μελάνια Τραμπ αποχαιρετισμός: Το επτάλεπτο αντίο

Μελάνια Τραμπ αποχαιρετισμός: Ο δρόμος ήταν μακρύς για τη Μελάνια Κνάους, που γεννήθηκε στις 26 Απριλίου 1970 στην περιοχή Νόβο Μέστο της Σλοβενίας.

Με ένα επτάλεπτο μήνυμα, που αναρτήθηκε στο twitter η Μελάνια Τραμπ αποχαιρέτησε του Αμερικανούς, δεδομένου ότι αύριο 20 Ιανουαρίου ο σύζυγός της παραδίδει την εξουσία στον νεοεκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν. Ο δρόμος ήταν μακρύς για τη Μελάνια Κνάους, που γεννήθηκε στις 26 Απριλίου 1970 στην περιοχή Νόβο Μέστο της Σλοβενίας. Είναι μάλιστα η δεύτερη σύζυγος προέδρου που δεν είναι γεννημένη στις ΗΠΑ, μετά την Λουίζα Άνταμς το 1825. Η Μελάνια ασχολήθηκε από μικρή επαγγελματικά με το μόντελινγκ και οι συνεργασίες της οδήγησαν στην γνωριμία και τον γάμο με τον Ντόναλντ Τραμπ το 2015.

Η Μελάνια στάθηκε διακριτικά στο πλευρό του συζύγου της κατά την προεκλογική του εκστρατεία. Όταν ρωτήθηκε σχετικά από δημοσιογράφους τον Νοέμβριου του 2015, απάντησε: «Τον υποστηρίζω επειδή ό,τι και να κάνει, θα το κάνει για την Αμερική. Αγαπάει τον Αμερικάνικο λαό και θέλει να τον βοηθήσει». Στις 18 Ιουλίου του 2016, έδωσε την πρώτη της ομιλία ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, στην οποία, όμως, υπήρχε μια παράγραφος που ήταν αρκετά όμοια με μία από τις ομιλίες της Μισέλ Ομπάμα. Όταν ερωτήθηκε της επισημάνθηκε, εκείνη απάντησε πως ομιλία της γράφτηκε με λίγη βοήθεια.

Μελάνια Τραμπ

Μελάνια Τραμπ αποχαιρετισμός: Το αντίο

«Ήταν η μεγαλύτερη τιμή για μένα να είμαι η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. Με ενέπνευσαν εξαιρετικοί Αμερικανοί από όλη τη χώρα. Με την καλοσύνη και το θάρρος τους. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν αξέχαστα». Με αυτά τα λόγια, η Μελάνια Τραμπ, αρχίζει το επτάλεπτο αποχαιρετιστήριο μήνυμά της, ως Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών. Κατά τη διάρκεια του μηνύματος, η Μελάνια Τραμπ κάνει μια μικρή αναφορά στον κορονοϊό, λέγοντας ότι θρηνεί για τις ζωές που χάθηκαν.

 

Μελάνια

 

Σε άλλο σημείο δηλώνει ότι καταδικάζει τη βία -ως έμμεση αναφορά στα γεγονότα στο Καπιτώλιο: «Να παθιάζεστε με ό,τι κάνετε αλλά πάντα να θυμάστε: Η βία δεν είναι ποτέ η απάντηση και ποτέ δεν είναι δικαιολογημένη», είπε χαρακτηριστικά, κάνοντας μια μικρά παύση για να δώσει έμφαση.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις