Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αστυνομικός σκύλος ναρκωτικά: 35 κιλά κάνναβης στο σασί
ΕΛΛΑΔΑ

Αστυνομικός σκύλος ναρκωτικά: 35 κιλά κάνναβης στο σασί

Αστυνομικός σκύλος ναρκωτικά: Η αλάθητη Λούσι, ο εκπαιδευμένος σκύλος της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, σε μία ακόμη επιτυχία της.

Η «Λούσι», ο εκπαιδευμένος σκύλος της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, στο να ξετρυπώνει από τις πιο απίθανες κρύπτες τα μεταφερόμενα ναρκωτικά, αυτή τη φορά ανακάλυψε την κρύπτη στο σασί οχήματος. Όταν το πανέξυπνο τετράποδο κλήθηκε από τους αστυνομικούς να ερευνήσει ένα όχημα, ο οδηγός του οποίου είχε ακινητοποιηθεί ως ύποπτος μεταφοράς ναρκωτικών, τίποτε δεν πρόδιδε την ύπαρξη των παραισθήσεων. Όμως, καθώς η Λούσι στριφογύριζε στις πλευρές του οχήματος, στάθηκε στο πίσω μέρος, κάτω από τον προφυλακτήρα και δεν το… κούναγε από εκεί!

Ο δημοσιογράφος Πέτρος Καρσιώτης

από τον Πέτρο Καρσιώτη

Οι αστυνομικοί κατάλαβαν τι συνέβαινε. Ανακάλυψαν με τη σειρά τους, ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο σασί του οχήματος, η οποία είχε είσοδο από τον πίσω προφυλακτήρα! Μέτρησαν και έβγαλαν από την κρύπτη 35 δέματα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 35 κιλών και 880 γραμμαρίων. Ο αλλοδαπός οδηγός συνελήφθη και κατηγορείται για μεταφορά, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών καθώς και για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Χασίς

Αστυνομικός σκύλος ναρκωτικά: Χημική ουσία άγνωστης σύνθεσης

Ειδικότερα, ως προς το χρονικό της υπόθεσης, αναφέρεται από την Αστυνομία, οι αστυνομικοί, στην πόλη της Ηγουμενίτσας, εντόπισαν ύποπτο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον κατηγορούμενο και το ακινητοποίησαν για έλεγχο με τα προαναφερθέντα αποτελέσματα. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του συλληφθέντα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αγίας Βαρβάρας Αττικής, βρέθηκε και κατασχέθηκε ουσία άγνωστης χημικής σύστασης σε κρυσταλλική μορφή, βάρους 103,6 γραμμαρίων καθώς και ζυγαριά ακριβείας.

Αστυνομικός σκύλος ναρκωτικά: Στον εισαγγελέα

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση για την υπόθεση συνεχίζει το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας. Κι αυτό γιατί μένουν αναπάντητα ερωτηματικά. Δηλαδή, ποιοι ήταν οι προμηθευτές της μεγάλης ποσότητας των ναρκωτικών και βοήθησαν στην απόκρυψή της στο σασί του αυτοκινήτου και ποιοι θα ήταν οι παραλήπτες μέρους της ποσότητας όταν θα έφθανε ο οδηγός στην Αγία Βαρβάρα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις