Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σωκράτης Παπασταθόπουλος ΑΕΚ: Παραμένει ανοιχτό το ζήτημά του
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σωκράτης Παπασταθόπουλος ΑΕΚ: Παραμένει ανοιχτό το ζήτημά του

Σωκράτης Παπασταθόπουλος ΑΕΚ: Το όνομα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου έχει ακουστεί πολύ το τελευταίο διάστημα τόσο για την ΑΕΚ όσο και για την Ολυμπιακό.

Το όνομα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου έχει ακουστεί πολύ το τελευταίο διάστημα τόσο για την ΑΕΚ όσο και για την Ολυμπιακό. Ο στόπερ της Άρσεναλ που δεν είναι στα πλάνα του προπονητή Μικέλ Αρτέτα, είναι πιθανόν να αποχωρήσει. Η ΑΕΚ όλο το προηγούμενο διάστημα είχε κρούσει την πόρτα του παίκτη για να ενισχύσει το αμυντικό της κομμάτι. Η ΑΕΚ που φέτος έχει δεχτεί 17 γκολ θέλει προσθήκες κάτι που έχει τονίσει και ο Μανόλο Χιμένεθ. Τα τελευταία 24ωρα οι άνθρωποι της ΑΕΚ άφησαν να εννοηθεί ότι δεν θα προχωρήσει στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Η μεταγραφή Παπασταθόπουλου προϋποθέτει τη φυγή κάποιου κεντρικού αμυντικού. Κάτι που φαίνεται από την εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια ότι δεν επιθυμεί καθώς οι παίκτες έχουν δείξει βελτίωση ( 1 γκολ στα τελευταία 4 παιχνίδια ).

Επίσης ο μέχρι πρόσφατα…φευγάτος Χιντ μπαίνει και πάλι στην εξίσωση και όπως όλα δείχνουν θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Μπορεί τα παραπάνω να βγαίνουν από την ίδια την ΑΕΚ, αλλά υπάρχει ένα μικρό παράθυρο για απόκτηση σέντερ μπακ αν βρεθεί μια εξαιρετική περίπτωση. Οι άνθρωποι της ομάδας βάζουν σε αυτή την κατηγορία τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Όγκνιεν Βράνιες. Για τον δεύτερο τα πράγματα είναι απλά. Αν μείνει ελεύθερος από την Άντερλεχτ τότε δεδομένα η Ένωση θα κινηθεί για την απόκτησή του, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα.

Σωκράτης Παπασταθόπουλος: Μια ανάσα από την Μπέτις

Σχετικά με την υπόθεση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου τα πράγματα είναι πιο σύνθετα. Ο Παναγιώτης Κονέ μίλησε με τον ποδοσφαιριστή για να του μεταβιβάσει ότι η ΑΕΚ το περιμένει όταν αποφασίσει να επιστρέψει στην Ελλάδα. Βέβαια αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τέτοια απόφαση, αλλά ούτε και συγκεκριμένη πρόταση από την Ελληνική ομάδα. Την ίδια στιγμή ο Σωκράτης βρίσκεται μια ανάσα από την Ρεάλ Μπέτις.

Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής βλέπει με θετικό μάτι να αγωνιστεί στο Ισπανικό πρωτάθλημα για να αποκτήσει εμπειρία από άλλη μια χώρα. Ωστόσο αυτό δεν κόβει απαραίτητα τον δρόμο για την επιστροφή του παίκτη στην ΑΕΚ. Αν ο Σωκράτης δεν υπογράψει μακροχρόνιο συμβόλαιο με την Ισπανική ομάδα, κάτι που φαντάζει δύσκολο αυτή τη στιγμή, η Ένωση θα μπορούσε να κάνει μια προφορική συμφωνία μαζί του για το άμεσο μέλλον. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πριν από περίπου δυο χρόνια είχε δηλώσει ότι αν επιστρέψει στην Ελλάδα θα γίνει για την ΑΕΚ. Την ίδια ώρα στον Ολυμπιακό φέρονται να έχουν παρατήσει την περίτπωσή του.

Σωκράτης Παπασταθόπουλος
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις