Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Τελευταία ευκαιρία
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Τελευταία ευκαιρία

Μπουντεσλίγκα - προαναγγελία: Λεβερκούζεν και Ντόρτμουντ μόνο με νίκη θα διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες τους να πιέσουν την Μπάγερν στην κορυφή

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Οι τέσσερις από τις 9 αναμετρήσεις της 17ης, εμβόλιμης, αγωνιστικής μέρας της γερμανικής Μπουντεσλίγκα διεξάγονται απόψε. Στο μεγάλο ματς της ημέρας, η Λεβερκούζεν υποδέχεται την Ντόρτμουντ. Μία Λεβερκούζεν πάντως η οποία βρίσκεται σε πολύ δύσκολο μομέντουμ και έχει τέσσερα σερί παιχνίδια χωρίς νίκη. Μάλιστα τα τρία εξ’ αυτών ήταν ήττες. Και κάπως έτσι από πρώτη έχει βρεθεί τρίτη και αν δεν της βγει η αγωνιστική μπορεί να πέσει ακόμα παρακάτω. 

Η δε Ντόρτμουντ παίζει το τελευταίο της χαρτί να μπει σφήνα στη μάχη τίτλου, αν δεν κάνει νίκη, δύσκολα θα πιέσει την Μπάγερν μετά. Με πάγια προβλήματα η Λεβερκούζεν και μόνη νέα ανησυχία την ετοιμότητα του ηγετικού χαφ Μπάουμγκαρντλινγκερ. Για την Ντόρτμουντ εκτός μένουν οι μέσοι Τσαν, Βίτσελ, Αζάρ και ο Σέντερ μπακ Ζαγκαντού.

ποντάρει σε Χααλαντ η Ντόρτμουντ

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Μισή στην επίθεση

Σε άλλο σπουδαίο ματς η Γκλάντμπαχ υποδέχεται την Βέρντερ Βρέμης. Η Μπορούσια έκανε ισοπαλία 2- 2 με τη Στουτγκάρδη και ακόμα φωνάζει, αφού το πέναλτι του 2-2 δόθηκε από το VAR στο 95’ και πάλι συζητήθηκε πολύ. Η δε Βέρντερ έκανε ακόμα μία τεράστιας αξίας νίκη, 2-0 την Αουγκσμπουργκ με τα τέρματά της στο τελευταίο εξάλεπτο! Χάνει τον στράικερ Εμπολό (3 γκολ) η Γκλάντμπαχ, τελευταία αγωνιστική ποινής για τον φορ Τιράμ (2 γκολ). Απέχει και ο εξτρέμ Λάζαρο (1 γκολ). Για τη Βέρντερ δεν παίζει ο φορ Φίλκρουγκ (4 γκολ) και οι μπακ Αουγκούστινσον, Γκρος.

Στα άλλα ματς της ημέρας, Η Χέρτα υποδέχεται στο Βερολίνο τη Χόφενχαϊμ, ενώ η εκ των ουραγών Μάιντζ φιλοξενεί τη Βόλφσμπουργκ.

προβλήματα στην επίθεση η Γκλάντμπαχ

Δείτε ακόμη: 

Ο Γιαννάκης για τον Γκάλη, ο Σπανούλης για τον “δράκο”
ΠΑΟΚ: «Η Μπολόνια προσφέρει 6 εκ. ευρώ για τον Σφιντέρσκι»!
Στον αέρα η πρώτη “πράσινη” μεταγραφή, δεν συναινεί η ομάδα του παίκτη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις