Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ευρώπη – ποδοσφαιρο: FΑ Cup και Copa Italia
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ευρώπη – ποδοσφαιρο: FΑ Cup και Copa Italia

Ευρώπη - ποδοσφαιρο: Η Σαουθάμπτον υποδέχεται την Σρούσμπερι και ο νικητής παίζει την Κυριακή με την Άρσεναλ - Ρόμα vs Σπέτσια με την Νάπολι να περιμένει αντίπαλο

Ευρώπηποδοσφαιρο: Ένα παιχνίδι που είχε αναβληθεί για το κύπελλο Αγγλίας την περασμένη εβδομάδα διεξάγεται απόψε και ολοκληρώνει ουσιαστικά τον κύκλο των αγώνων του τρίτου γύρου. Στο “Ντελ” η Σαουθάμπτον υποδέχεται τη Σρούσμπερι. Οι δύο ομάδες έχουν ασφαλώς διάφορα κατηγορίες και το τεράστιο αγόρι είναι οι “άγιοι” του Αυστριακού μάνατζερ Χέιζενχουτλ. Προφανώς και η Σαουθάμπτον θα έχει αλλαγές στην σύνθεση της, αφού όχι μόνο στοχεύει σε πρόκληση αλλά την Κυριακή το μεσημέρι αν περάσει σήμερα, θα υποδεχτεί την Άρσεναλ. Έτσι θα έχει σοβαρές ελπίδες πρόκρισης στους 16 του θεσμού. 

Στο στρατόπεδο της Σρούσμπερι τα πράγματα δεν είναι ιδανικά. Το προηγούμενο ματς αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού και ακόμα η πανδημία την αποδεκατίζει. Είναι χαρακτηριστικό πως ο μάνατζερ Κότεριλ εξακολουθεί να νοσηλεύεται και είναι σοβαρά στην υγεία του! Επιπλέον εκτός αγώνα θα μείνει μία πλειάδα παικτών για λόγους αποφύγεις της διάδοσης του ιού.

σε σοβαρη κατασηταση νοσηλευεται ο μάνατζερ της Σρούσμπερι, Στιβ Κότεριλ

Σε ΜΕΘ ο Κότεριλ λόγω κορωνοϊού

Ευρώπη – ποδοσφαιρο: Στην Ρώμη

Η Ρόμα θα υποδυθεί Σπέτσια σε νοκάουτ παιχνίδι, από το οποίο θα προκύψει και ο αντίπαλος της Νάπολι τον επόμενο γύρο. Οι τζιαλορόσι είναι σε περίεργο μομέντουμ. Αν και ήλπιζαν ακόμη και σε τίτλο, αρκεί να νικούσαν την Λάτσιο στο μεγάλο ντέρμπι της Ρώμης την Κυριακή, έχασαν με τα χέρια κάτω 3-0 παρουσιάζοντας οικτρή αγωνιστική εικόνα. Χωρίς νέα προβλήματα απόψε κόντρα στην Σπέτσια, Η οποία προέρχεται από ισοπαλία 0-0 με την Τορίνο, αν και έπαιζε με 10 παίκτες σχεδόν όλο τον αγώνα. Ο πρώτος σκόρερ της Σπέτσια, Ν΄Ζολά, και σήμερα εκτός. 

αουτσάιντερ η σπέτσια

Δείτε ακόμη: 

Ο Γιαννάκης για τον Γκάλη, ο Σπανούλης για τον “δράκο”
ΠΑΟΚ: «Η Μπολόνια προσφέρει 6 εκ. ευρώ για τον Σφιντέρσκι»!
Στον αέρα η πρώτη “πράσινη” μεταγραφή, δεν συναινεί η ομάδα του παίκτη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις