Αθλητισμός – κοινωνία: Το ταξίδι μιας μπάλας

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αθλητισμός – κοινωνία: Το ταξίδι μιας μπάλας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Αθλητισμός - κοινωνία: Viral έγινε η πιτσιρίκα Ιφα Νίκαϊλ και η… ταξιδιάρα μπάλα της που έφτασε σε μία εβδομάδα εν πλω, από την Ιρλανδία στην Δυτική Ουαλία!

19.01.2021 | 21:15

Αθλητισμόςκοινωνία: Η ανάρτηση στο instagram από καθολικής αποδοχής αθλητικό ιρλανδικό πόρταλ, αναρτήθηκε περισσότερο για να γίνει κουβέντα, να πέσουν τα σχετικά λάικ. Μία μπάλα Γαελικου (Ιρλανδικού) ποδοσφαίρου, με το όνομα της Ιρλανδής πιτσιρίκας Ίφα Νίκαϊλ και από πάνω το κείμενο από την Ουαλή Αλίν Ντέντον:  “Αν κανείς γνωρίζει την Ιφα Νι Νικάιλ, η μπάλα της μόλις ξεβράστηκε στην παραλία Λιάνριστουντ της Δυτικής Ουαλίας! Αναρωτιέμαι πόσο έκανε να φτάσει εδώ από την Ιρλανδία”.

Φυσικά στα χρόνια του ίντερνετ και των τηλεπικοινωνιών λίγο ήθελε να ξεκινήσει η αναδημοσίευση, της αναδημοσίευσης, ώ αναδημοσίευση. Και να γίνει viral. Για να φτάσει μετά από λίγες ώρες να το δει ο μπαμπάς της μικρής Ιφα. Η οποία πλέον είχε …κλάψει για τα καλά την επί 7 ημέρες χαμένη μπάλα της και …είχε πάει παρακάτω. Ομως η μοίρα έμελε να της την στείλει πίσω, έστω με αυτόν τον παράδοξο τρόπο.

Αθλητισμός – κοινωνία: Εγινε διάσημη

Ο μπαμπάς του 10χρονου κοριτσιού, Ρούρι ΜακΝίκαϊλ απάντησε στο ποστ και επικοινώνησε με την κυρία που βρήκε την μπάλα μέσω των σοσιαλ μήντια. Και εξήγησε πώς και πότε χάθηκε η μπάλα. Η οποία αποδείχτηκε πως σε μία εβδομάδα ακριβώς διήνυσε απόσταση περίπου 125 ναυτικά μίλια (200 χιλιόμετρα). Από το Γούντσταουν της Ιρλανδίας (παραλία κοντά στο Γουότερφορντ) ως το Λιάνριστουντ της Ουαλίας. Η δε μικρούλα, όταν ο μπαμπάς της, της έδειξε τη φωτογραφία, πανηγύρισε. Οχι τόσο για την μπάλα, όσο γιατί ένιωσε πως έγινε… διάσημη!

Δείτε ακόμη: 

Ο Γιαννάκης για τον Γκάλη, ο Σπανούλης για τον “δράκο”
ΠΑΟΚ: «Η Μπολόνια προσφέρει 6 εκ. ευρώ για τον Σφιντέρσκι»!
Στον αέρα η πρώτη “πράσινη” μεταγραφή, δεν συναινεί η ομάδα του παίκτη
Exit mobile version