alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor Περικλής – Κάτια: «Έσταξε φαρμάκι» ο Κονδυλάτος για την απόχωρηση
LIFESTYLE

Survivor Περικλής – Κάτια: «Έσταξε φαρμάκι» ο Κονδυλάτος για την απόχωρηση

Survivor Περικλής - Κάτια: Πολλές εκπλήξεις και μεγάλες ανατροπές είχε το χθεσινό επεισόδιο του Survivor.

Πολλές εκπλήξεις και μεγάλες ανατροπές είχε το χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Κόντρες, ”βαριές” κουβέντες, μια αποχώρηση και το καλύτερο για το τέλος. Δεν θα υπάρχουν πλέον Διάσημοι και Μαχητές. Οι ομάδες θα σπάσουν και θα γίνουν καινούργιες. Γιώργος Κοψιδάς και Τζέιμς Καφετζής θα επιλέξουν τους παίκτες της νέας τους ομάδας. Στο επεισόδιο της Κυριακής κλήθηκε έκτακτο συμβούλιο για να ανακοινωθεί στους παίκτες ότι τελικά η Κάτια Ταραμπάνκο θα αποχωρήσει από το παιχνίδι λόγω προβλημάτων υγείας. Η ανακοίνωση έγινε από τον Γιώργο Λιανό στο συμβούλιο και εκεί οι συμπαίκτες της είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για το νεαρό μοντέλο και να εκφράσουν τα συναισθήματά τους για την αποχώρησή της.

Ωστόσο, αρκετοί ήταν οι συμπαίκτες της που δεν στεναχωρέθηκαν για την απώλεια της Κάτιας από την ομάδα, καθώς φαίνεται πως δεν την συμπαθούσαν ιδιαίτερα. Ηχηρό παράδειγμα ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος αναφέρθηκε στην πρώην συμπαίκτριά του, μάλλον με ανακούφιση, λέγοντας: “Η Κάτια προτίμησε να παίξει με έναν τρόπο που ήταν καθαρά ωφελιμιστικός και να κάνει κάποιες πράξεις που την τοποθέτησαν στη συνείδησή μου σε ένα μέρος, όπου δεν μπορώ να έχω πολλά συναισθήματα για αυτήν. Εύχομαι να είναι καλά, να πάει καλά στη ζωή της και το Survivor να της γίνει μάθημα από ‘δω και πέρα, ότι οι άνθρωπο γύρω της δεν είναι σκουλήκια που τους ποδοπατάς και ότι πρώτα από όλα πρέπει το μέλημά μας να είναι η συνοχή μας με αυτούς τους ανθρώπους, γιατί χωρίς αυτούς είμαστε ένα τίποτα. Της εύχομαι καλή τύχη”.

Survivor: Η αντίδραση του Τριαντάφυλλου

Όσο μιλούσε ο Περικλής Κονδυλάτος, ο Τριαντάφυλλος ακούστηκε να λέει σιγά στον διπλανό του, τον Αλέξη Παππά: “Τι λέει ρε;”. Ο Αλέξης Παππάς, που πήρε αμέσως μετά τον λόγο, στήριξε την Κάτια και διαφώνησε με την άποψη του Περικλή Κονδυλάτου: “Δεν συμφωνώ ότι η Κάτια μας θεωρούσε σκουλήκια. Αποκλείεται να πέρασε κάτι τέτοιο από το μυαλό της. Είχε μια συμπεριφορά που καταλαβαίνω ότι μπορεί να μην άρεσε σε πολλούς, αλλά ήταν σκληρή η τοποθέτηση του Περικλή”.

Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων συνέχισε να λέει την άποψή του για το νεαρό μοντέλο, αναφέροντας: “Αυτά που είπα για την Κάτια βασίζονται στο γεγονός ότι έκρυβε τροφές, είχε καταχραστεί το λάδι από την ομάδα και είχε κάποιες συμπεριφορές τις οποίες τις έχουμε συζητήσει πολλές φορές στα συμβούλια και τις έχει παραδεχτεί και η ίδια. Ζήτησε συγγνώμη όταν είχαν αποκαλυφθεί όλα αυτά. Αυτή η συγγνώμη, εκ των υστέρων, δεν έχει καμία αξία. Αυτή η συμπεριφορά εμένα δεν μου κάνει”.

Survivor Περικλής: Η αμφισβήτηση για την υγεία της Κάτιας

Λίγο πριν το συμβούλιο, Περικλής Κονδυλάτος και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι ήταν οι δυο παίκτες που αμφισβήτησαν την ασθένεια της Κάτιας. Όταν η Ελίζαμπεθ τον ρώτησε αν «πιστεύει πως θα αποχωρήσει η Κάτια», εκείνος απάντησε ως εξής:

«Όλη αυτή η ιστορία είναι περίεργη από την αρχή, οπότε έχω ένα ερωτηματικό και για το τέλος της ιστορίας. Όταν ένας άνθρωπος είναι μη ειλικρινής δεν τον πιστεύω ούτε στην ασθένειά του. Αυτός είναι ο τρόπος που σκέφτομαι εγώ και λυπάμαι αν προσβάλλω κάποιον. Εύχομαι να είναι όλοι οι άνθρωποι καλά, αλλά κρίνω τους ανθρώπους με αυτά που μου δείχνουν».

Με την Ελίζαμπεθ να απαντά: «Παρόλο που είμαι λιγότερες μέρες έχω δει τα πάντα. Οι σκέψεις μου δεν απέχουν από τις δικές σου. Δεν έχω πάρει τα καλύτερα δείγματα από αυτό το κορίτσι. Ήθελε να είναι πάντα η πρώτη, μετρούσε τις νίκες και το έπαιζε αρχηγός. Με την είσοδό μου προέκυψαν οι λιποθυμίες, τα προβλήματα, τα θέματα υγείας, οι κλινικές… Όταν έφερα εγώ δυο νίκες και μία η Άννα Μαρία πιστεύω ότι αυτό την συνέτριψε».