Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor Κάτια Ταραμπάνκο: Η μεγάλη αποχώρηση και το έκτακτο συμβούλιο
LIFESTYLE

Survivor Κάτια Ταραμπάνκο: Η μεγάλη αποχώρηση και το έκτακτο συμβούλιο

Survivor Κάτια Ταραμπάνκο:Η ένταση της καρύδας, η… περιποίηση των «Διάσημων», η μάχη για το ταλαγάνι, η ανατροπή και το αντίο της Ταραμπάνκο-Δείτε βίντεο

Ένταση, ανατροπές και πολλά νεύρα είδαμε στο χθεσινό (17/1) επεισόδιο του Survivor, με την έλλειψη φαγητού να παραμένει ο βασικός εχθρός. Εκτός από την Κάτια Ταραμπανκό που ακόμα δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και την έχει στείλει δυο φορές στο νοσοκομείο, χρειάστηκε να νοσηλευτούν ακόμα δυο παίκτες του παιχνιδιού επιβίωσης. Η Έλενα Κρεμλίδου και ο Τζέιμς Καφετζής, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, καθώς δεν ένιωθαν καλά, όπως αποκάλυψαν οι συμπαίκτες τους πριν κατέβουν στο στίβο μάχης για να αγωνιστούν για ακόμα ένα έπαθλο φαγητού. Παρόλα αυτά, Έλενα και Τζέιμς τα έδωσαν όλα στο αγώνισμα και για ακόμα μία φορά είδαμε.. τα ίδια και τα ίδια. Οι Μαχητές πήραν πάλι τη νίκη και οι Διάσημοι μιλούν ολοένα για βελτίωση στην ομάδα τους, κάτι που ωστόσο δεν βλέπουμε στους αριθμούς.

Οι Μαχητές απόλαυσαν ενα πεντανόστιμο ταλαγάνι με τηγανιτές πατάτες και σαλάτα. Νωρίτερα, υπήρξε ένταση για την καρύδα και πώς μοιράζεται το φαγητό. Αντίθετα στην παραλία των «Διάσημων» η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έφτιαχνε… κοτσιδάκια στους παίκτες.  Στον στίβο μάχης οι παίκτες έπρεπε να συνεργαστούν σε ζευγάρια με…κλειστά μάτια. Ο ένας αγωνιζόταν και ο άλλος τον καθοδηγούσε προκειμένου να βάλει μια μπάλα στην τρύπα ενός καλαθιού μέσα από εμπόδια που προϋπήρχαν! Οι «Μαχητές» μπήκαν δυνατά και έκαναν το 1-0, με τους «Διάσημους» να ισοφαρίζουν με την Άννα Μαρία. Οι δυο ομάδες μέχρι το 6-5 πήγαιναν χέρι-χέρι, όμως για ακόμα μια φορά οι «κόκκινοι» δεν κατάφεραν να φτάσουν στην πηγή και να φάνε. Οι «Μαχητές» έκαναν το τελικό 10-6.

Έξαλλη η Ελίζαμπεθ

Η ένταση των «κόκκινων» μετά το τέλος της δοκιμασίας τους ήρθε στον πάγκο με την Ελίζαμπεθ να βγαίνει εκτός εαυτού και να παραπονιέται για την Άννα Μαρία που δεν την άκουγε όσο έπρεπε. Η Ελέτσι από το πρώτο επεισόδιο έδειξε πορωμένη με τις νίκες, κάτι που δεν σχολιάστηκε τόσο καλά από το Twitter.

Survivor: Κόντρα μεταξύ Ελίζαμπεθ και Άννα Μαρία

Survivor: Ποιοι πάνε στους Διάσημους

Οι παίκτες των δυο ομάδων κλήθηκαν σε έκτακτο συμβούλιο μετά το αγώνισμα με τον Γιώργο Λιανό να τους ανακοινώνει ότι η Κάτια Ταραμπανκό είναι καλά στην υγεία της αλλά δεν θα επιστρέψει στο παιχνίδι. Μάλιστα ο Λιανός δεν έμεινε μόνο στην ανακοίνωση της αποχώρησης της Κάτιας απο το Survivor 4, αλλα είχε ακόμα μια έκπληξη-ανατροπή για τους παίκτες των δυο ομάδων.

Survivor: Ποιοι πάνε στους Διάσημους

Τους κάλεσε να βγάλουν τις μπαντάνες απο το κεφάλι τους για να σχηματιστούν δυο νέες ομάδες. Γιώργος Κοψιδάς και Τζειμς Καφετζής θα διαλέξουν τις ομάδες τους και θα τις ανακοινώσουν στο επόμενο συμβούλιο.

«Με βάση τα στατιστικά εσείς οι δυο είστε οι πιο δυνατοί παίκτες μέχρι σήμερα των Μαχητών και των Διασήμων. Σε εσάς τους δύο, λοιπόν, θα πέσει το βάρος να επιλέξετε τους παίκτες για τις δύο νέες ομάδες» τόνισε ο Γιώργος Λιανός. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής “Πρωινό” ενδέχεται να αλλάξουν ομάδα και να πάνε στους Διάσημους οι Μαχητές Έλενα Κρεμλίδου Μαριπόζα και Τζέιμς Καφετζής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις