Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ευρώπη – ποδόσφαιρο: Νίκες για Μίλαν, Αρσεναλ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ευρώπη – ποδόσφαιρο: Νίκες για Μίλαν, Αρσεναλ

Ευρώπη - ποδόσφαιρο: Οι “Ροσονέρι" 0-2 στην Κάλιαρι διατηρούνται στο +3 από τους διώκτες τους - Οι κανονιέρηδες 3-0 τη Νιούκαστλ με τα γκολ στο β’ μέρος

Ευρώπηποδόσφαιρο: Η Μίλαν παρατάχτηκε στο ματς με την Κάλιαρι χωρίς… το μισό της ρόστερ, παρατηρώντας καθ υπερβολήν, αλλά έκανε άνετη νίκη 2-0 εκτός έδρας. Είναι χαρακτηριστικό πως έλειπαν για τους Μιλανέζους ούτε λίγο, ούτε πολύ, οι Ερναντέζ, Μπενασέρ, Κρούνιτς, Τσαλχάνογλου, Ρέμπιτς, Ραφαέλ Λεάο! Και έμεινε κατ επιλογήν στον πάγκο ο Σαλεμάκερς. Μολαταύτα η ομάδα του Στέφανο Πιόλι είχε στη μηχανή της Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και κέρδισε μάλλον άνετα.

Η Μίλαν πήρε κεφάλι στο σκορ με… ελληνικό “δεκανίκι”. Ο Λυκογιάννης έσπρωξε τον Ζλάταν και παραχώρησε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο ίδιος ο ΒοσνιοΣουηδός στο 7ο λεπτό. Στο 36’ ο Καλάμπρια είχε δοκάρι και δεν πέτυχε το 2-0, το οποίο έγινε με την επανέναρξη για το β΄μέρος από τον Ζλάταν. Ετσι η Μίλαν πήγε πάλι στο +3 από την Ιντερ και οδηγεί την κούρσα.

cagliari lost by two against milan

Ευρώπη ποδόσφαιρο: Στην Αγγλία

Στην αγγλική πρέμιερσιπ η Άρσεναλ με ξέσπασμα στο δεύτερο μέρος πήρε άνετη νίκη κόντρα στην Νιουκάστλ 3-0. Πρωταγωνιστής για τους κανονιέρηδες ο Πιερ Ερίκ Ομπαμεγιάνγκ που άνοιξε το σκορ στο 50’. Ο Σακά καθάρισε ουσιαστικά το ματς με το 2-0 στο 60ο λεπτό, ενώ στο 77’ ο Ομπαμεγιάνγκ σφράγισε το τελικό σκορ (3-0). Πλέον η Άρσεναλ ανέβηκε 10η με 27 βαθμούς.

Δείτε ακόμη: 

Κάκος: «Δεν υπάρχει φάουλ στο γκολ του Ολυμπιακού» – Χαμός στο στούντιο – Άνω κάτω η εκπομπή
Κάνει επαφή με Βράνιες η ΑΕΚ
Χωρίς νικητή το ντέρμπι, κερδισμένη η Μάντσεστερ Σίτι “βλέπει” κορυφή

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις