Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αργυρός – Φωτοπούλου σχέση: Βόλτα στη Βουλιαγμένη
LIFESTYLE

Αργυρός – Φωτοπούλου σχέση: Βόλτα στη Βουλιαγμένη

Αργυρός - Φωτοπούλου σχέση: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός εκμεταλλεύτηκε τον ηλιόλουστο καιρό και βρέθηκε στα νότια προάστια

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς αλλά και όμορφους τραγουδιστές της εγχώριας showbiz και όπως είναι επόμενο η προσωπική του ζωή απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης. Τα δημοσιεύματα θέλουν τον δημοφιλή καλλιτέχνη να διατηρεί σχέση εδώ και ενάμισι χρόνο, με την 22χρονη καλλονή Αλεξάνδρα Φωτοπούλου. Μπορεί κατά καιρούς να του έχουν χρεώσει διάφορες σχέσεις, όμως ο Κωνσταντίνος αποφεύγει να ασχολείται με δημοσιεύματα και κάνει focus στη δουλειά του.

Βέβαια, ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ! απαθανάτισε το Σάββατο 9 Ιανουαρίου τον δημοφιλή τραγουδιστή μαζί με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Φωτοπούλου, και φίλους του στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός εκμεταλλεύτηκε τον ηλιόλουστο καιρό και βρέθηκε στα νότια προάστια – στέλνοντας Μετακίνηση 6 στο 13033 – απολαμβάνοντας την βόλτα του δίπλα στη θάλασσα παρέα με το πανέμορφο μοντέλο!

Αργυρός Φωτοπούλου

Αργυρός – Φωτοπούλου: Η γνωριμία

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ «Σε έχω ξεπεράσει». Οι δυο τους σύμφωνα με πληροφορίες έμεναν στο ίδιο σπίτι την περίοδο της καραντίνας περνώντας ποιοτικό χρόνο μαζί και περιορίζοντας τις μετακινήσεις τους στις ελάχιστες. Έβγαιναν μόνο για να ψωνίσουν στο σούπερ μάρκετ και για να γυμνάζονται.

Η Αλεξάνδρα Φωτοπούλου, εργάζεται στον χώρο της μόδας μέσω του πρακτορείου VN Models.

Δείτε ακόμη
Ιωάννα Μαλέσκου: Απαντά για πρώτη φορά στις φήμες για τη σχέση με τον Κωνσταντίνο Αργυρό
Η δίαιτα του Survivor – Πόσο άλλαξαν οι παίκτες
Νατάσα Μποφίλιου: Αποκάλυψε ποιον τραγουδιστή είχε χαρακτηρίσει κομπλεξικό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις