Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 17η αγωνιστική: Χασάν για φίλημα!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 17η αγωνιστική: Χασάν για φίλημα!

Σούπερ Λιγκ - 17η αγωνιστική: Με τέρμα του ταλαιπωρημένου από την covid19 άσου του στο 94’ ο Ολυμπιακός πήρε με τεράστιο άγχος νίκη 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα!

Σούπερ Λιγκ17η αγωνιστική: “Πρέπει να είσαι ευγνώμων που ζεις που ξυπνάς κάθε πρωί” δήλωνε ο Αχμέτ Χασάν λίγες ώρες πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού πέρασε δύσκολες ώρες προσβεβλημένος από τον κορωνοϊό και μόλις σήμερα επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του. Και τώρα είναι ευγνώμονες και οι φίλοι του Ολυμπιακού που είναι 100% έτοιμος και επιχειρησιακός! Αφού με δικό του τέρμα στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων οι ερυθρόλευκοι έλυσαν το γόρδιο δεσμό και κέρδισαν με τρομερό άγχος 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε δυνατά και με διάθεση να παίξει μπάλα, όχι να “καταστρέψει”. Μετά τα πρώτα 10-15 αναγνωριστικά λεπτά, όμως, ο Ολυμπιακός το …σανίδωσε και είχε τρεις κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Χαμένες όλες, όμως, με αποκορύφωμα το πέναλτι του Βαλμπουενά που απόκρουσε ο Χουτεσιώτης στο 20’! Πάντως στο πρώτο μέρος ο ΠΑΣ κέρδισε τις εντυπώσεις και όχι μόνο για το 0-0.

o olympiacos panygirizei ti niki

Σούπερ Λιγκ – 17η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός… ψυλλιασμένος από το τι θα αντιμετωπίσει μπήκε δυνατά. Με Φορτούνη και Καμαρά να έχουν μπει στο ματς πίεσε από την αρχή. Ανάγκασε τον ΠΑΣ Γιάννινα να κάνει ένα βήμα πιο πίσω για να υπερασπιστεί τα μετόπισθεν. Μολαταύτα εκτός από τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Μασούρα (52’) δεν είχε άλλες στιγμές που να …υπόσχονται τρίποντο. Η τρομερή άμυνα των Ηπειρωτών έκανε θαύματα! 

Στο τελευταίο τέταρτο οι Πειραιώτες έκαναν την τελική επίθεση και στο 78′ είχαν ακόμα μια τεράστια ευκαιρία. Όμως ο Ελ Αραμπί έχασες από απόσταση ανάσας την ευκαιρία να σκοράρει. Και εκεί που όλα έδειχναν πως ο ΠΑΣ ακόμα μια φορά αποδείχτηκε κακός δαίμονας του Ολυμπιακού, ήρθε ο Χασάν! Ο Φορτούνης εκτέλεσε φάουλ και ο στράικερ του Ολυμπιακού στο 4ο των καθυστερήσεων έδωσε λύση και πέτυχε το 1-0 της νίκης.

Το φιλμ του αγώνα: 

ΓΚΟΛ: Χασάν 94’ 

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Διαμαντόπουλος. ΒΟΗΘΟΙ: Μπούξμπαουμ, Δημητριάδης. VAR: Παπαδόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαρτίνς): Σα, Ντρέγκερ, Σισέ, Σεμέδο, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Βαλμπουενά, Μασούρας, Μπρούμα, Ελ Αραμπί.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Κάργας, Καρτάλης, Μπρένερ, Παμλίδης, Εραμούσπε, Σιόντης, Λεό, Πίρσμαν, Λιάσος.

ο ολυμπιακος κερδισε με γκολ στις καθυτερησεις

Δείτε ακόμη: 

Παπασταθόπουλος: Επιμένουν για την περίπτωσή του στο λιμάνι
Μεγάλη νίκη ο Απόλλων, 1-0 στη Λάρισα την ΑΕΛ με Τσιλούλη
Ο Μπρούνο Φελίπε, ο Ατρόμητος, η Κύπρος και ο δανεισμός!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις