Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 17η αγωνιστική: Παγίδες για τρεις!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 17η αγωνιστική: Παγίδες για τρεις!

Σούπερ Λιγκ - 17η αγωνιστική: Σπουδαίο ματς για Αρη και ΠΑΟ στου Χαριλάου, δοκιμασία στην Κρήτη για τον αποδεκατισμένο ΠΑΟΚ - Με ΠΑΣ ο Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ – 17η αγωνιστική: Πέντε αναμετρήσεις περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Στο παιχνίδι που πέφτουν τα φώτα του ενδιαφέροντος ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στου Χαριλάου. Οι κίτρινοι που “απασχόλησαν” την κορυφή για αρκετό χρονικό διάστημα φέτος, έχουν πλέον χάσει έδαφος. Η πορεία τους εκανε “διόρθωση” και ήδη έχουν συγκάτοικο την ΑΕΚ την δεύτερη θέση. Παράλληλα ο ΠΑΟΚ έχει βρεθεί στον πόντο να ακολουθεί ένα πιο παναθηναϊκός με νίκη απόψε θα είσαι να τους απειλεί ακόμα και για την τέταρτη θέση. Οι δε πράσινοι του Λάζλο Μπόλονι, χωρίς να βγάζουν μάτια με την απόδοσή τους έχουν μείωση στους εφτά από την τετράδα.

Για τον Άρη τρίτο σερί παιχνίδι μένει εκτός δράσης ο βασικός μεσοεπιθετικός Μπερτόλιο που έχει πέντε τέρματα φέτος. Τα προβλήματα για τον Παναθηναϊκό είναι πολλαπλάσια. Μαουρίσιο και Μακέντα επιστρέφουν. Όμως εκτός πλάνων παραμένει τόσο αρχηγός Κουρμπέλης. Αλλά και ο πολύτιμος μέσος Βιγιαφάνιες, ο πιτσιρικάς Αθανασάκοπουλος που ήταν βασικός και καλός στα δύο προηγούμενα. Επιπλέον δεν υπολογίζεται ο ακραίος μπακ Ζαγαρίτης, με τον όποιον έχει γίνει θέμα η μετακίνησή του στην Πάρμα (η οποία επιπλέον φαίνεται να “κολλάει”).

to goal toy ari me ton panathinaiko

Σούπερ Λιγκ – 17η αγωνιστική: Στο “Καραϊσκάκης”

Στο Φάληρο ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι πρωταθλητές πέρασαν αλώβητοι από την Τούμπα και κάνουν από τώρα πρόβα τίτλου. Οι δε Ηπειρώτες το τελευταίο τους παιχνίδι αντιμετώπισαν τον δεύτερο Άρη και τσίμπησαν βαθμό 0-0. Πάντως δεν έχουν ιδιαίτερα καλό ρεκόρ με μόλις μία νίκη θα τελευταία 10 παιχνίδια τους. Χωρίς τον σέντερ-μπακ Μπα και τον Ρατζέλοβιτς θα αγωνιστεί σήμερα  Ολυμπιακός, ενώ αποκλείστηκε εκ νέου από την αποστολή αιφνιδίως ο εξτρέμ Σουντανί που έχει πέσει στη δυσμένεια του Μαρτίνς. Στον ΠΑΣ Γιάννινα τα προβλήματα είναι πολλά και σημαντικά. Εκτός λόγω τιμωρίας ο σέντερ μπακ Παντελάκης και ο στράικερ Κρίζμαν. Τραυματίες οι μέσοι Ντομίνγκεθ και Κάστρο.

Σούπερ Λιγκ – 17η αγωνιστική: Στο Πανθεσσαλικό

Στο Πανθεσσαλικό ο Βόλος υποδέχεται την Λαμία. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα, αλλά με το κεφάλι ψηλά στην Τούμπα 3-1 από τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Φθιώτιδας έχασε 2-1 μεσοβδόμαδα στο εξ αναβολής ματς με τον Ατρόμητο, αν και δικαίως φωνάζουν για ακύρωση του δεύτερου γκολ τους. Μόνο πάγια προβλήματα στο στρατόπεδο της Λαμίας (Μπάχανακ, Βύντρα, Ασίγκμπα, Μπουλούλης, Τσούκαλος, Βασιλόγιαννης). Πλήρης ο Βόλος και με τον ηγέτη Μπαριέντος στις τάξεις του.

fasi apo to pas olympiakos

Σούπερ Λιγκ – 17η αγωνιστική: Στο “Γεντί Κουλέ”

Στο πανέμορφο Ηράκλειο ο ΟΦΗ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ σε ένα σπουδαίο παιχνίδι. Ο ΟΦΗ μολονότι αγωνίστηκε με 10 παίκτες πήρε βαθμούς 0-0 κόντρα στον Ατρόμητο. Ο ΠΑΟΚ είχε μεσοβδόμαδα το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο οποίο κέρδισε τις εντυπώσεις, ήταν καλύτερος, είχε και δοκάρι στο φινάλε, αλλά είμαι στο 1-1 που τον κρατάει πολύ μακριά από την πρωτιά και τις ελπίδες τίτλου. Εκτός λόγω τιμωρίας ο μέσος Μεγιάδο, ενώ εξακολουθούν να απέχουν οι μέσοι Ναμπί, Ντε Γκουζμάν, Σακόρ, ο μπακ Μαρινάκης, ο στράικερ Γιάννου. Αποδεκατισμένος ο ΠΑΟΚ. Εκτός αγώνα ο Σέντερ μπακ Ινγκασον, ο εξτρέμ Ζίβκοβιτς, ο ηγετικός χαφ Ελ Καντουρί και οι Εσίτι, Μπίσεσβαρ, Τσόλακ, Μιχάι, Ουαγκέ και ο Γιαννούλης που φεύγει για την Αγγλία μεταγραφή!

Σούπερ Λιγκ – 17η αγωνιστική: ΑΕΚ και Ατρόμητος

Η αυλαία πέφτει στο ΟΑΚΑ, όπου η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο. Από μεγάλο διπλό του Χαριλάου προέρχεται η ένωση, 1-0 στο τρίτο σερί νικηφόρο αποτέλεσμα επί εποχής Χιμένεθ. Ο Ατρόμητος ίδρωσε αλλά πήρες τεράστιας αξίας νίκη 2-1 κόντρα στη Λαμία μεσοβδόμαδα. Χωρίς Γκαλβάο και Γιαννιώτη, αλλά με τον Ούμπιδες στην αποστολή οι Περιστεριώτες. Για την ΑΕΚ παραμένει εκτός ο σέντερ μπακ Τσοιγκρίνσκι, ο έτερος αμυντικός Μιτάι και ο κεντρικός αμυντικός Χνιντ! Νοκ άουτ και ο επιθετικός Ανσαριφάρντ.

fasi apo to atromitos aek

Δείτε ακόμη: 

Παπασταθόπουλος: Επιμένουν για την περίπτωσή του στο λιμάνι
Μεγάλη νίκη ο Απόλλων, 1-0 στη Λάρισα την ΑΕΛ με Τσιλούλη
Ο Μπρούνο Φελίπε, ο Ατρόμητος, η Κύπρος και ο δανεισμός!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις