Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – προαναγγελία: Ντερμπάρα στο Μεάτσα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – προαναγγελία: Ντερμπάρα στο Μεάτσα

Serie A - προαναγγελία: Η Ιντερ αντιμετωπίζει τη Γιουβέντους και ο χαμένος μάλλον αποχαιρετά τα όποια όνειρα για τίτλο - Σε φόρμα η Αταλάντα “απειλεί” την Τζένοα

Serie A – προαναγγελία: Πέντε αναμετρήσεις στο πρόγραμμα της ιταλικής Serie A για σήμερα. Στο μεγάλο ματς της ημέρας, στο κορυφαίο ντέρμπι της Ιταλίας η Ιντερ υποδέχεται την Γιουβέντους στο Τζουζέπε Μεάτσα. Ένα ματς του οποίου ο νικητής θα εξακολουθήσει να έχει ελπίδες τίτλου, όμως ο χαμένος θα αρκεστεί να κυνηγάει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Θα αποχαιρετήσει τα όνειρά του για σκουντέτο. Η Ίντερ θα παίξει χωρίς τον Ντ’ Αμπρόζιο, στο μοναδικό τους αξιοσημείωτο πρόβλημα για απόψε. Η “μεγάλη κυρία” όμως έχει σοβαρά θέματα να αντιμετωπίσει. Νοκ άουτ εκτεθεί ο επιθετικός Ντιμπάλα, ενώ δεν υπολογίζεται και ο σέντερ μπακ ντε Λιχτ. Αμφίβολος ο Κουαδράδο και ο Άλεξ Σάντρο.

Σπουδαία αναμέτρηση θα διεξαχθεί και στο Μπέργκαμο, όπου η Αταλάντα υποδέχεται την Τζένοα. Σε πολύ καλό μομέντουμ οι Μπεργκαμάσκι που πιέζουν για να μπουν εκ νέου στην τετράδα του τσάμπιονς λιγκ. Ενώ η Τζένοα είναι σε καλύτερη φόρμα από ότι στο ξεκίνημα της σεζόν και βγήκε εκτός επικίνδυνης ζώνης! Μοναδική απουσία για την Αταλάντα ο μέσος Πάσαλιτς, αφού ο ηγέτης Γκόμες δεν υπολογίζεται πλέον και ψάχνει ομάδα να παραχωρηθεί. Για την Τζένοα νοκάουτ ο μπακ Πελεγκρίνι, ο στόπερ Ζαπάτα και ο παρτενέρ του Μπιράσκι.

inter needs a win to keep hopes for 1st place

Serie A – προαναγγελία: Τα άλλα παιχνίδια

Στα άλλα ματς της ημέρας ξεχωρίζει η μεσημεριάτικη μονομαχία Νάπολι-Φιορεντίνα, ενώ η ουραγός Κροτίνε θα υποδεχτεί την Μπενεβέντο σε μία από τις τελευταίες τις ελπίδες να αναστρέψει την εις βάρος της κατάσταση. Η Σασουόλο, τέλος, φιλοξενεί την Πάρμα που πάει από το κακό στο χειρότερο και έχει σερί ήττες που την έχουν φέρει προτελευταία!

sassuolo confronts parma

 Δείτε ακόμη: 

Παπασταθόπουλος: Επιμένουν για την περίπτωσή του στο λιμάνι
Μεγάλη νίκη ο Απόλλων, 1-0 στη Λάρισα την ΑΕΛ με Τσιλούλη
Ο Μπρούνο Φελίπε, ο Ατρόμητος, η Κύπρος και ο δανεισμός!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις