Καπισάμπα στο μικροσκόπιο του ΠΑΟΚ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καπισάμπα στο μικροσκόπιο του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Καπισάμπα ΠΑΟΚ: Ο Δικέφαλος «τρέχει» το θέμα της αντικατάστασης του Γιαννούλη

17.01.2021 | 17:05

Γράφουν και σβήνουν ονόματα στον ΠΑΟΚ μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννούλη. Φαβορί παραμένει ο Φραν Φεράρι, όμως το… τηλέφωνο δεν χτύπησε ακόμη. Ο 28χρονος Αργεντίνος αριστερός οπισθοφύλακας έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις με την παρουσία του στο πρωτάθλημα και έχει πολλές πιθανότητες να φορέσει τα ασπρόμαυρα.  Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει γίνει ήδη κρούση και υπάρχουν συζητήσεις για τη μετακόμισή του στην Τούμπα. Ένα ποστ του Φεράρι άναψε βέβαια φωτιές, καθώς ο Αργεντίνος αργά το βράδυ της Πέμπτης πόσταρε φωτογραφίες από την Τούμπα και τον αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, σχολιάζοντας από κάτω «στο τέλος, υπάρχει ανταμοιβή». Μάλιστα του απαντά ο νυν παίκτης του Δικεφάλου και πρώην του Βόλου, Αμρ Ουάρντα «habibi mou».

Όμως το όνομα του Φεράρι δεν είναι το μοναδικό που έχει πέσει στο τραπέζι. Ο πορτογαλικός Τύπος αποκάλυψε την έρευνα για τον Ματέους Ρέις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr, στον ΠΑΟΚ έχει προταθεί και ένας 23χρονος αριστερός μπακ πρώτης γραμμής από την Βραζιλία.

Καπισάμπα: Κοιτάζει Ευρώπη

Ο λόγος για τον ύψους 1.76μ., Ζουνίνιο Καπισάμπα που ανήκει στην Γκρέμιο (έχει συμβόλαιο ως τον Φεβρουάριο του 2023), αλλά αγωνίζεται δανεικός στην Μπαΐα. Παρότι μέσα στο 2020 έκανε 40 παιχνίδια με την Μπαΐα και ανανέωσε σχετικά πρόσφατα τον δανεισμό του, ο Καπισάμπα έχει εκδηλώσει την επιθυμία να δοκιμάσει το επόμενο βήμα στην Ευρώπη και υπάρχει «παράθυρο» να φύγει δανεικός σε άλλη ομάδα.

Η περίπτωση του μελετάται από Γκαρσία και Ρέμπε (έχει προταθεί για δανεισμό με οψιόν αγοράς) και αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα έχει καταγράψει στην καριέρα του: με την Μπαΐα 53 παιχνίδια/7 ασίστ, με την Γκρέμιο 23 ματς/3 γκολ/1 ασίστ, ενώ έχει και δύο συμμετοχές στην Κορίνθιανς.

Exit mobile version