Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Φίλιππος Σοφιανός ηθοποιός: Το «όχι» όταν ζήτησε δουλειά και η δήλωση που θα συζητηθεί
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Φίλιππος Σοφιανός ηθοποιός: Το «όχι» όταν ζήτησε δουλειά και η δήλωση που θα συζητηθεί

Φίλιππος Σοφιανός ηθοποιός: Ο Φίλιππος Σοφιανός είναι ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες ηθοποιούς.

Ο Φίλιππος Σοφιανός είναι ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες ηθοποιούς. Αυτή τη φορά όμως απασχόλησε για μια δήλωση σε συνέντευξη που έδωσε. Στο Καλύτερα Δεν Γίνεται και στον Κώστα Τσουρό έδωσε συνέντευξη ο Φίλιππος Σοφιανός και ανάμεσα σε άλλα μίλησε για τους γάμους του και το φλερτ στην ζωή του.

«Κάποιοι άνθρωποι έχουν τον ακάθιστο. Αφιερώνομαι σε κάτι με ψυχή και σώμα, τα δίνω όλα και μετά πάμε για άλλα. Μην τους πιάσουμε τους γάμους. Εγώ έχω ένα πρότυπο οικογένειας που δεν βρίσκει εφαρμογή. Είμαι παραδοσιακός σε αυτά, ο άντρας έξω, η γυναίκα στο σπίτι και στα απιδιά η φροντίδα. Ο άντρας φροντίζει επιστρέφει, φεύγει κι έρχεται. Είναι δύσκολο για έναν κανονικό άνθρωπο να δεχτεί την ζωή ενός ηθοποιού και το αντίθετο. Ποτέ δεν έμπλεξα με ανθρώπους της δουλειάς μου. Η σκηνή ήταν ιερή για εμένα, δεν ερωτευόμουν συναδέλφους.

Σε επίπεδο φλερτ μπορεί να φλερτάρω και με την ταξιτζού ας πούμε. Αλλά το να επιλέξεις το φλερτ για σύντροφο είναι πολύ γενναία απόφαση. Έχω τσιμπηθεί με πρωταγωνίστριες όπως και το αντίθετο έχει συμβεί. Έχω κάνει πολλές ερωτικές σκηνές στις σειρές αλλά ποτέ δεν ένιωσα αμηχανία.»

Φίλιππος Σοφιανός: «Τα δύο πρώτα μου παιδιά μεγάλωσαν με μπέιμπι σίτερ»

Παλαιότερα ο γνωστός ηθοποιός είχε μιλήσει για την καριέρα του και είχε κάνει τον δικό του απολογισμό. «40 χρόνια δουλεύω σαν σκυλί. Η δουλειά του ηθοποιού δίνει πολλά πράγματα, έχει πολύ σπουδαίες και πολύ ευτελείς στιγμές. Αξιώνεσαι μια πολύ μεγάλη γκάμα συναισθημάτων. Επίσης γλιτώνει τον ψυχίατρο ο ηθοποιός» είπε χαρακτηριστικά. Σε ερώτηση αν η δουλειά του τού έχει απορροφήσει τον χρόνο και την ενέργειά του και δεν έχει δώσει τον χρόνο που πρέπει στην προσωπική του ζωή απάντησε:

«Δυστυχώς ναι, έχει συμβεί. Τον καιρό που όλοι τρέχαμε να κάνουμε καριέρα τα δύο μου πρώτα παιδιά μεγάλωσαν με μπέιμπι σίτερ. Δεν συνέβη αυτό με το τρίτο. Σήμερα πιστεύω ότι πλούσιος είναι ένας άνθρωπος που έχει χρόνο, τα χρήματα δεν σημαίνουν τίποτα, έτσι ορίζεται ο πλούτος. Είχα τη χαρά του προσωπικού χρόνου που αφιέρωσα στο μικρό μου το καμάρι που είναι 9 και ήταν μια απολαυστική εμπειρία που σε κάνει να σκέφτεσαι “Αξίζει τον κόπο όλη αυτή η τρέλα της δουλειάς, η αγωνία του πρωταγωνιστή, να κρατήσεις το κασέ σου;”. Δεν το έχω αποφασίσει ακόμα. Η δουλειά του ηθοποιού είναι ένας πολύ μοναχικός δρόμος (…) και θα την κάνω όσο στέκω» είπε.

Δημήτρης Σοφιανός: Η κατάσταση της τηλεόρασης τώρα

«Στο “Μινόρε της Αυγής” κάναμε γύρισμα για ένα επεισόδιο 10-12 μέρες. Σήμερα το ένα επεισόδιο βγαίνει σε μία βραδιά. Άλλες εποχές, άλλα τα μεγέθη, άλλα τα ήθη. Η τηλεόραση πια έχει ξεβρακωθεί, έχει ξεσπαθώσει. Δεν την ενδιαφέρει καμία επιμόρφωση, καμία κουλτούρα, κανένας πολιτισμός. Δεν μιλάω για τη δημόσια τηλεόραση. Μιλάω για τα ιδιωτικά κανάλια που είναι ιδιωτικά μαγαζιά.

Η δουλειά τους είναι να βγάλουν φράγκα που σημαίνει υποκινώ τα πιο ταπεινά ένστικτα του ανθρώπου, τα τσιγκλάω για να τα κάνω θέμα και για να κάνω νούμερα θεαματικότητας για να δείξω την άλλη μέρα να ποιο είναι το πρώτο κανάλι στηριγμένα στην απόλυτη χυδαιότητα, στο σύνδρομο του μπανιστιρτζή. Είναι εξωφρενικό αυτό το πράγμα. Επειδή υπάρχει μια αναγκαιότητα, ευτυχώς έχουν αρχίσει οι σεναριογράφοι ξανά» είπε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις