Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

29

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα 16/1: Προβλέψεις για το Σάββατο
PLUS

Ζώδια σήμερα 16/1: Προβλέψεις για το Σάββατο

Ζώδια σήμερα 16/1: Tι λένε τα άστρα για σήμερα;

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Ζώδια σήμερα: Κριός

Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για μια ενδοσκόπηση και αναθεώρηση, για εσωτερική θεραπεία και ξεκούραση. Οι συναισθηματικά αναζωογονητικές δραστηριότητες είναι πολύ χρήσιμες αυτές τις μέρες που η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων. Επιστράτευσε τη λογική σε θέματα που αφορούν επαγγελματικά ζητήματα. Αν και σου είναι δύσκολο θα πρέπει να δείξεις τρυφερότητα και ενδιαφέρον στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ήρθε ίσως η στιγμή να ικανοποιήσεις ένα απωθημένο σου.

Ζώδια σήμερα: Ταύρος

Μπορεί σήμερα να νιώθεις πιο ελεύθερη, να είσαι ο εαυτός σου είτε γιατί οι άλλοι δεν σε πιέζουν, είτε γιατί παίρνεις απόσταση από προβληματικές καταστάσεις. Επίσης είναι μια καλή μέρα για να επιδιώξεις βελτιώσεις σε βασικούς τομείς της ζωής σου. Μην γίνεσαι τόσο προκλητική απέναντι σε συναδέλφους και μην επιδεικνύεις τις ικανότητές σου με λάθος τρόπο. Πάρε πρωτοβουλίες και πρόσθεσε πάθος στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να φλερτάρεις και να κάνεις νέες γνωριμίες έστω και διαδικτυακά.

Ζώδια σήμερα: Δίδυμοι

Σήμερα είσαι σε καλή κατάσταση για να αξιολογήσεις σωστά τα πράγματα και τις καταστάσεις, να καταλάβεις ακριβώς τη θέση που βρίσκεσαι, μιας και οι προτεραιότητες είναι σαφείς. Μπορείς να είσαι εξαιρετικά παραγωγική στα εργασιακά με μια ισχυρή αίσθηση σκοπού και κατεύθυνσης που σου παρέχουν νέα κίνητρα. Διατήρησε τη γλυκύτητα, το κέφι και την παιδικότητά σου και περάστε όμορφες στιγμές με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το ενδιαφέρον ενός θαυμαστή σου δεν σε αφήνει αδιάφορη.

man kissing woman on forehead

Ζώδια σήμερα: Καρκίνος

Το να μοιράζεσαι τις σκέψεις και τις γνώσεις σου με άλλους μπορεί να σου προσφέρει σήμερα ικανοποίηση. Με τη Σελήνη στον 9ο οίκο σου όλη τη μέρα οι ανάγκες σου για ανάπτυξη και ποικιλία μεγαλώνουν. Μια δόση συναισθηματικής ανανέωσης ή αλλαγής ρυθμού σε βοηθά να διαχειριστείς καλύτερα τα συναισθήματά σου σχετικά με τις πρόσφατες πιέσεις. Η σχέση με τον αγαπημένο σου ανθίζει με την προθυμία και την επιθυμία σου να την ανανεώσεις. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις καλή διάθεση κι αυτό σε κάνει ιδιαίτερα γοητευτική.

Ζώδια σήμερα: Λέων

Η εστίαση στον εσωτερικό κόσμο σου έρχεται φυσικά σήμερα και αν υπάρχει κάτι που πρέπει να αλλάξεις μέσα σου ή να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου, είναι η κατάλληλη μέρα για να το κάνεις. Οι οικείες σχέσεις μπορούν να είναι στο επίκεντρο και να σε βοηθήσουν να απομακρυνθείς από την πίεση των πρόσφατων εντάσεων. Έντονο πάθος προβλέπεται να επικρατεί στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις τη δυνατότητα να γοητεύεις τους πάντες.

Ζώδια σήμερα: Παρθένος

Είναι μια καλή στιγμή για να δώσεις λίγο περισσότερη προσοχή στις δικές σου ανάγκες χωρίς να αγνοείς εντελώς των άλλων, ειδικά των πολύ κοντινών σου ανθρώπων. Οι συνεργασίες έχουν περισσότερες ανταμοιβές ανεξάρτητα με το αν προτιμάς να ακολουθείς τους δικούς σου τρόπους. Τα ενεργειακά επίπεδα αυξάνονται και ένας συνεργάτης ή το ενδιαφέρον σου για την αγάπη και οι στόχοι που έχεις θέσει για τις σχέσεις σου μπορεί να σε εμπνεύσουν να είσαι καλύτερη από αυτό που νομίζεις πως είσαι.

Ζώδια σήμερα: Ζυγός

Αισθάνεσαι ιδιαίτερα αισιόδοξη για την επιτυχία των στόχων σου και μπορείς να διαχειριστείς την ένταση, το άγχος και την πίεση. Έχεις επίσης την τάση να δεις την πραγματική αξία των λεπτομερειών ή των μικρότερων καθηκόντων της ζωής σου. Η έρευνα και η ανάλυση των εργασιακών υποθέσεων σου φέρνει ανταμοιβές. Μπορείς να γίνεις η ιδανικότερη σύντροφος αν θέλεις. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεται να ανταποκρίνεσαι σε αυτόν που σε διεκδικεί επίμονα το τελευταίο διάστημα.

Ζευγάρι

Ζώδια σήμερα: Σκορπιός

Οι ενέργειες της ημέρας φαίνεται να υποστηρίζουν την αίσθηση της κίνησης προς τα εμπρός, ιδιαίτερα με τη βοήθεια ενός συνεργάτη ή φίλου. Είσαι επίσης σε τέλεια φόρμα για να ακολουθήσεις ένα πάθος ή ένα νέο ενδιαφέρον. Σου είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις την ένταση με χιούμορ και προθυμία και να προχωρήσεις μπροστά. Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στον δημιουργικό σου τομέα μέσα από την έκφραση που την απολαμβάνεις. Εύκολα μπορείς να σαγηνεύσεις τον ερωτικό σύντροφό σου, ενώ εσύ που είσαι μόνη, απολαμβάνεις απλά το φλερτ όσο περιστασιακό κι αν είναι.

Ζώδια σήμερα: Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα και αύριο βρίσκεται στον ηλιακό 4ο οίκο σου και μπορεί να νιώσεις μια έντονη ανάγκη και λαχτάρα για ένα διάλειμμα, λίγο χαλάρωση και ξεκούραση. Θέματα σπιτιού και οικογένειας θα σε απασχολήσουν ευχάριστα. Όλα αυτά θα σε βοηθήσουν στην εξάλειψη των πρόσφατων πιέσεων και εντάσεων. Η επικοινωνία με τον αγαπημένο σου βελτιώνεται σημαντικά. Εσύ που είσαι μόνη, βάλε φρένο στην αναπόληση του παρελθόντος μιας και σε πληγώνει.

Ζώδια σήμερα: Αιγόκερος

Είσαι διατεθειμένη σήμερα και αύριο να αναζητήσεις μια ψυχική διέγερση, με τη Σελήνη στον ηλιακό 3ο οίκο σου. Η θετική ενέργεια είναι μαζί σου για να επικοινωνήσεις με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, να συνδεθείς με άλλους, να μάθεις και να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Οι πιο ευχάριστες πτυχές της προσωπικότητάς σου ενισχύονται διακριτικά. Με μια ουσιαστική και ειλικρινή κουβέντα με τον αγαπημένου σου μπορείτε να λύσετε όλα τα μεταξύ σας προβλήματα. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να κατακτήσεις όλον τον κόσμο, πόσω μάλλον το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ζώδια σήμερα: Υδροχόος

Σήμερα μπορείς να καινοτομήσεις, να βρεις νέους τρόπους για την ενίσχυση της αίσθησης ασφάλειας. Με το φεγγάρι στον ηλιακό 2ο οίκο σου σήμερα και αύριο μπορείς να επικεντρωθείς στο παρόν, καθώς αυτό θα σε βοηθήσει στην εξάλειψη των δυσκολιών που προέρχονται από την πίεση για εκτέλεση ή εκπλήρωση των ευθυνών και υποχρεώσεων σου. Ωστόσο η εστίαση σε οικογένεια και οικιακή ζωή λειτουργεί καταπραϋντικά. Κάνε κάτι ξεχωριστό απόψε για τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να κάνεις το άτομο που σε ενδιαφέρει να ανοιχτεί περισσότερο.

Ζώδια σήμερα: Ιχθείς

Η Σελήνη περνά σήμερα και αύριο τη μέρα στο δικό σου ζώδιο και μπορεί να αισθανθείς πιο συνειδητοποιημένη συναισθηματικά. Οι σημερινές ενέργειες είναι ιδανικές για να αισθανθείς ανανεωμένη ή ευχάριστα ενεργοποιημένη. Μπορείς να ανταπεξέλθεις στις εργασιακές υποχρεώσεις σου με ευκολία. Το πάθος και η γοητεία σου βρίσκονται στα ύψη κι αυτό εξυπηρετεί και ενισχύει τη συναισθηματική σου ζωή, είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση είτε όχι.

Αγκαλιά
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις