Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τούνη Ντουμπάι: “Ξόδεψα 5.000 ευρώ, θα ήταν διπλάσια αν…”
LIFESTYLE

Τούνη Ντουμπάι: “Ξόδεψα 5.000 ευρώ, θα ήταν διπλάσια αν…”

Τούνη Ντουμπάι: H πρώην παίκτρια του Μy Style Rocks, επιχειρηματίας και influencer Ιωάννα Τούνη απάντησε σε ερωτήματα ακολούθων της.

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε στα social media η Ιωάννα Τούνη για το ταξίδι στο Ντουμπάι και τον τρόπο που το διαχειρίστηκε. H πρώην παίκτρια του Μy Style Rocks, επιχειρηματίας και influencer απάντησε σε ερωτήματα ακολούθων της. Ενα από αυτά αφορούσε τα χρήματα και πόσα ξόδεψε στη διαμονή της στο Ντουμπάι. “Εγώ ξόδεψα γύρω στα 5000 ευρώ σύνολο! Θα μου έβγαιναν τα διπλάσια χρήματα με τη ζωή που κάναμε αν δεν ήμουν Influencer. Πολλά τραπέζια μας ήταν free με αντάλλαγμα promotion. Όπως σας είπα τα καλά μπαρ και εστιατόρια είναι free” απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια η Ιωάννα Τούνη.

Η εκρηκτική Ιωάννα Τούνη μοιραζόταν με τους followers της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολλές από τις στιγμές της. Ωστόσο, πολλοί χρήστες στα social media πιστεύουν ότι η σέξι Ιωάννα ξεπέρασε τα όρια με το να διαφημίζει το γλέντι της, την ώρα που οι Ελληνες κλείνονται στα σπίτια τους από τις εννέα το βράδυ και έχουν ξεχάσει το τι σημαίνει νυχτερινή διασκέδαση.

 

Τούνη Ντουμπάι: Δεν έχουμε covid. Είμαστε covid free!

Η influencer που έχει δηλώσει ότι βρίσκεται στον εξωτικό προορισμό συνδυάζοντας δουλειά και διασκέδαση αποκάλυψε μέσω ενός βίντεο ότι χρήστες του διαδικτύου της στέλνουν μηνύματα μίσους για την απόφασή της να ταξιδέψει και παράλληλα απάντησε στα αρνητικά σχόλια. “Δεν έχουμε covid. Είμαστε covid free. Προσέχουμε ρε παιδιά, προσέχουμε” δήλωσε η Ιωάννα Τούνη ανακοινώνοντας τα αποτελέσματα του τεστ covid στο οποίο υπεβλήθη.

“Έχουν παντού πλέξιγκλας, έχουμε και τα μέτρα, έχουμε και τις μάσκες, έχουμε και τα πάντα” πρόσθεσε.

Ιωάννα Τούνη

Τούνη Ντουμπάι: Τα μηνύματα μίσους

“Λαμβάνουμε άπειρα μηνύματα. Πάρα πολλά που χαίρονται μαζί μας και μας λένε πόσο χαίρονται που τέτοιες μέρες βλέπουν τόσο όμορφες εικόνες και ταξιδεύουν μαζί μας. Αλλά υπάρχει και μία μερίδα που στέλνει full hate μηνύματα και comments. Πραγματικά με ενοχλεί αυτή η νοοτροπία του Έλληνα η οποία δεν θέλει κάποιος να κάνει κάτι για να καλυτερεύσει τη δική του ζωή αλλά αυτό που θέλει είναι να χειροτερέψει η ζωή των γύρω του. Είναι το κλασικό, το “θέλω να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα” σημείωσε.

“Εγώ πιστεύω να κοιτάει ο καθένας τη δουλειά του. Έλεος κάπου, πραγματικά. Και όλα καλά” κατέληξε στο μήνυμά της. Το βίντεο παρουσιάστηκε στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και μάλιστα σχολιάστηκε από την Κατερίνα Καινούργιου. “Υπάρχει κόσμος που της εύχεται να έχει κορονοϊό; Η Τούνη μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Στην τελική βγάζει τα λεφτά της, τα πλήρωσε. Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει αυτός ο σάλος. Όποιος δεν θέλει να ταξιδέψει γιατί φοβάται, επειδή πρέπει να μείνει και επτά μέρες καραντίνα μετά, ας μην πάει” είπε η παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις