Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νατάσα Μποφίλιου – «Έλα και θα δεις»: Αποκάλυψε ποιον τραγουδιστή είχε χαρακτηρίσει κομπλεξικό
LIFESTYLE

Νατάσα Μποφίλιου – «Έλα και θα δεις»: Αποκάλυψε ποιον τραγουδιστή είχε χαρακτηρίσει κομπλεξικό

Νατάσα Μποφίλιου - «Έλα και θα δεις»: Η Νατάσα Μποφίλιου αποτελεί μια από τις γνωστές και πιο ταλαντούχες ερμηνεύτριες της γενιάς της. 

Η Νατάσα Μποφίλιου αποτελεί μια από τις πιο γνωστές και πιο ταλαντούχες ερμηνεύτριες της γενιάς της. Στην εκπομπή του Θοδωρή Αθερίδη «Έλα και θα δεις» στο MEGA φιλοξενήθηκε το βράδυ της Παρασκευής η Νατάσα Μποφίλιου, σε ένα αφιέρωμα στον τραγουδιστή Σπύρο Γραμμένο. Η ερμηνεύτρια που διατηρεί άψογες σχέσεις με τον συνάδελφό της προχώρησε σε μια εξομολόγηση on camera, αποκαλύπτοντας ότι στο παρελθόν είχε πει τον Σπύρο Γραμμένο κομπλεξικό.

«Είμαι πολύ μεγάλη θαυμάστρια του Σπύρου, θεωρώ ότι είναι ένας από τους πιο σημαντικούς τραγουδοποιούς. Είναι τρομερά οξυδερκής, έχει ένα χιούμορ απίστευτα συγκινητικό και είναι ουσιαστικός και επειδή έχει υπέροχη φωνή και χροιά, θεωρούσα ότι πάει χαμένη τέτοια χροιά. Έχει ένα δικό του τρόπο, πιο ρετρό να τραγουδάει που είναι επίσης σπάνιο και του είπα το προφανές, ότι γιατί αγόρι μου είσαι κομπλεξικός και δεν τραγουδάς; Ο Σπύρος είναι σταρ. Ο Σπύρος έχει εκτόπισμα πάνω στη σκηνή και αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι μπορεί να είναι καλός και στο μουσικό, γιατί τα περισσότερα τραγούδια του είναι σπουδαία τραγούδια. Έχει τουλάχιστον 5 τραγούδια που είναι από τα ωραιότερα που έχουν γραφτεί τα τελευταία 20 χρόνια με θέση και με τοποθέτηση», είπε χαρακτηριστικά.

Νατάσα Μποφίλιου: Το ξεχωριστό ντουέτο

Μια γνωστή επιτυχία της ερμήνευσε η Νατάσα Μποφίλιου μαζί με τον Σπύρο Γραμμένα στο πλατό της εκπομπής του Mega «Έλα και θα δεις». Η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Σπύρος Γραμμένος ερμήνευσαν μοναδικά τη γνωστή επιτυχία «Κοίτα εγώ» από το άλμπουμ «Τρία μυστικά».

Νατάσα Μποφίλιου: Η δήλωση για τον Τρότσκι

Η γνωστή τραγουδίστρια είχε απασχολήσει πολύ στο παρελθόν με δηλώσεις της. Σε συνέντευξη που είχε δώσει η γνωστή έντεχνη τραγουδίστρια δήλωσε πως δεν έχει ψηφίσει ποτέ ΣΥΡΙΖΑ γιατί «είχε ανησυχίες», αν και πιστεύει ότι υπάρχουν άτομα εντός του κόμματος με «ξεχωριστή ιδεολογική παιδεία». Είπε, επίσης, χαρακτηριστικά ότι «από τη στιγμή που είσαι μέσα στο σύστημα, δεν μπορείς να κάνεις την ανατροπή» και ότι η «επανάσταση γίνεται μόνο από το λαό».

Στη συνέντευξη, επίσης, δήλωσε ότι αν και είναι «ως τα βάθη της ψυχής της τροτσκίστρια», ψηφίζει σταθερά ΚΚΕ παρά τις διαφωνίες της, επειδή οι παππούδες της ήταν στον ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, αλλά και λόγω του ότι τάσσεται υπέρ της «οργανωμένης πάλης».

Υποστήριξε ακόμα ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μία δικτατορία και ότι «θα ήταν ωραίο να γινότανε μια παγκόσμια επανάσταση». Θα της άρεσε, επίσης, να υπήρχε ένας ηγέτης να πήγαινε μαζί του στο βουνό να πολεμήσει.

Τέλος, ανέφερε ένα περιστατικό όπου φασίστας την έφτυσε στο δρόμο, καθώς και ότι έχει δεχτεί απειλές από τους ίδιους του τύπου «θα σε κρεμάσουμε στο Σύνταγμα από τα άντερά σου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις