Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Τα φώτα στο Λονδίνο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Τα φώτα στο Λονδίνο

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Η Φούλαμ υποδέχεται την Τσέλσι και η Γουέστ Χαμ την Μπέρνλι - Σπουδαία ματς σε Λιντς και Γούλβερχαμπτον

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Με πέντε αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η δράση στην Πρέμιερ Αγγλίας. Το πρόγραμμα ανοίγει στις 14.30 με την αναμέτρηση του “Μολινό”. Η Γουλβς υποδέχεται τη Γουέστ Μπρομ που καίγεται για βαθμούς ελπίδας, καθώς ήδη είναι …μισο-υποβιβασμένη! Το σπουδαιότερο ματς της ημέρας, πάντως, διεξάγεται στο Λονδίνο. Ενα ακόμα κλασικό ντέρμπι της βρετανικής πρωτεύουσας. Η Φούλαμ υποδέχεται την Τσέλσι. Δύο ομάδες με εκ διαμέτρου αντίθετους στόχους. Η μεν Φούλαμ καίγεται για κάθε βαθμό σωτηρίας. Η δε Τσέλσι ήδη έχει χάσει έδαφος και αν δεν επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης.

Παιχνίδι επίσης διεξάγεται και στo “Ελαντ Ρόουντ” όπου η Λιντς θα υποδεχτεί την Μπράιτον. Η γηπεδούχος σε πολύ καλύτερη βαθμολογική θέση δεν είναι υπερβολή να πει κανείς πως μπορεί να διεκδικήσει ακόμα και έξοδο στην Ευρώπη. Τελευταία δείγματα γραφής πάντως δεν ήταν καλά με αποκορύφωμα την αναπάντεχη ήττα 3-0 από την Κρόουλι στο κύπελλο και ο αποκλεισμός. Η δε Μπράιτον συνεχίζει το αρνητικό της σερί με εννέα αγώνες χωρίς νίκη.

Σε δύτσκολη θέση η Γουέστ Μπρομ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Η Λέστερ και οι άλλοι

Στα άλλα ματς της ημέρας κυριαρχεί το βραδινό μεγάλο παιχνίδι της Λέστερ κοντά στην Σαουθάμπτον. Από την τέταρτη θέση της βαθμολογίας ξεκινάει την αγωνιστική η γηπεδούχος και με σερί τεσσάρων ματς χωρίς ήττα. Μόλις τρεις βαθμούς πίσω η Σαουθάμπτον η οποία εξακολουθεί να πιέζει για είσοδο στην πεντάδα και διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Από κει και πέρα το πρόγραμμα συμπληρώνει η αναμέτρηση του Λονδίνου μεταξύ της Γουέστ Χαμ και της Μπέρνλι, που διατηρεί μαζί με τη Σέφιλντ την μακράν πιο αδύναμη επίθεση στην κατηγορία.

Την Μπέρνλι υποδέχεται η Γουέστ Χαμ

Δείτε ακόμη: 

Ο Νέισμιθ, η “Triangle”, το μπάσκετ και οι πρώτοι του κανονισμοί!
Κόβεται στα δύο η “αιώνια πόλη”, Λάτσιο-Ρόμα στο ¨Ολίμπικο”
Ολυμπιακός: Εξελίξεις με Λοβέρα, Κάιπερς και Μπρούνο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις