Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σύζυγος Μπέλου – dj Decibel: Η Ιωάννα Τάλκα μιλά για τον θάνατο του 39χρονου από κορονοϊό
ΕΛΛΑΔΑ

Σύζυγος Μπέλου – dj Decibel: Η Ιωάννα Τάλκα μιλά για τον θάνατο του 39χρονου από κορονοϊό

Σύζυγος Μπέλου - dj Decibel: Θρήνο προκάλεσε στη χώρα ο θάνατος του Δημήτρη Μπέλου, γνωστού και ως Dj Decibel - Πάλευε με τον ιό 3 εβδομάδες - Άφησε πίσω δύο κορούλες

Σοκ προκάλεσε στο πανελλήνιο η είδηση του θανάτου του 39χρονου dj Decibel από κορονοϊό. Ο Δημήτρης Μπέλος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο “Γεννηματάς”, όπου διασωληνώθηκε και έδινε τη μάχη του για σχεδόν τρεις εβδομάδες. Οι γιατροί αναγκάστηκαν να τον διασωληνώσουν καθώς η αναπνοή του κοβόταν λόγω του κορονοϊού, που χτύπησε τους πνεύμονές του. Ο Δημήτρης, που δεν είχε κανένα υποκείμενο νόσημα, άφησε πίσω τη γυναίκα του, Ιωάννα Τάλκα, και δύο μικρά παιδάκια, το ένα κιόλας νεογέννητο! Μάλιστα, λίγο πριν φύγει από τη ζωή, είχε κάνει ανάρτηση στον λογαριασμό του στο facebook, όπου δήλωνε ευτυχισμένος με τη γέννηση της δεύτερης κορούλας του. “Η Παναγία με ευλόγησε να είμαι ευτυχισμένος στη ζωή μου. Σ’ευχαριστώ για όλα ζωή μου #2ος_κορίτσαρος”, είχε γράψει.

Η Ιωάννα Τάλκα μίλησε σε ραδιόφωνο για τους αρνητές της πανδημίας που σκότωσε τον Δημήτρη Μπέλο (djDecibel) στα 39 του χρόνια. Σχεδόν δύο μήνες μετά το τραγικό συμβάν, η σύζυγός του Ιωάννα μίλησε στο διαδυκτιακό ραδιόφωνο La Famiglia για την βαριά απώλεια του 39χρονου. Μάλιστα απευθύνθηκε στους αρνητές του κορωνοϊού τονίζοντας πόση σημασία έχει να είμαστε όλοι προσεκτικοί ώστε να βγούμε από το τούνελ της πανδημίας.

Παράλληλα η σύζυγος του αδικοχαμένου DJ γύρισε τον χρόνο πίσω και θυμήθηκε τη μέρα που της είχε κάνει πρόταση γάμου με τη φράση «δε θέλω πια να είσαι η κοπέλα μου» που την έκανε να πιστέψει ότι θέλει να χωρίσουν. Η Ιωάννα Τόλκα δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της όταν οι φίλοι του Δημήτρη στο διαδικτυακό ραδιόφωνο του αφιέρωσαν ένα τραγούδι. Ο Δημήτρης Μπέλος είχε εμφανίσει πυρετό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς όπου διασωληνώθηκε και τελικά έχασε τη μάχη.

Δείτε ακόμη
“Όχι” Γιοχάνις στην πρόταση Μητσοτάκη – “Χωρίζουμε την Ευρώπη στα δύο”
Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν χαιρετίζει την πρωτοβουλία Μητσοτάκη για τον εμβολιασμό
Κλείνονται μέσα οι Γάλλοι – Πιο αυστηρό lockdown ανακοίνωσαν οι Αρχές

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις